DEVA'dan sonra sıra Gelecek Partisi'nde: Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri ortaya çıktı

DEVA Partili ilçe başkanları, Kılıçdaroğlu'yla görüştükten sonra istifa etti. Gelecek Partili isimlerin de Kılıçdaroğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı.

DEVA'dan sonra sıra Gelecek Partisi'nde: Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri ortaya çıktı
DEVA'dan sonra sıra Gelecek Partisi'nde: Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri ortaya çıktı
GİRİŞ 27.10.2023 10:59 GÜNCELLEME 27.10.2023 11:00
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

DEVA Partili 13 ilçe başkanının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştükten sonra istifa etmesi gündemdeyken, yeni görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun görüşmelerinde rol oynayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gelecek Partisi ile de görüşüldüğünü söyledi. 

Tekin, "CHP önemli bir parti olduğu için DEVA Partili, Gelecek Partili birçok isim bu markanın çevresinde saf almak istiyor" dedi.

CHP'ye 100 binin üzerinde kişinin katılacağını öne süren Tekin, "Türkiye’nin en güvenli limanı CHP’dir. Siyasi beklentisi olan baba ocağına gelecek. Herkesi baba ocağına davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilçe başkanlarının Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden haberdar olmadığını söylemişti. Davutoğlu'nun yapacağı açıklama ise merak ediliyor.

Özgür Özel'den DEVA'lılara belediye sözü veren Kılıçdaroğlu'na: Git gide pervasızlaşıyorÖzgür Özel'den DEVA'lılara belediye sözü veren Kılıçdaroğlu'na: Git gide pervasızlaşıyor

13 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla görüşmüştü, Babacan'dan ilk açıklama13 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla görüşmüştü, Babacan'dan ilk açıklama

Kılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurduKılıçdaroğlu ile gizlice görüşen DEVA Partililer istifalarını duyurdu

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • SEDAT 6 ay önce Şikayet Et
    Kemal ayağının altına sabun koyam sakın partine gelecek partili şahısları alma pişman olursun bunlar civa gibi fırsatını buldunmu akar gider girdiği kabın şeklini alirlar menfaat nerde onlar orda kemal lütfen busfer bana kulak ver
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Nasıl baba ocağı Ulan. Veba ocağı
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    6 li masa daki partilerden ve onların peşinden giden secmenlerden daha ne beklersin ki her kaba sigarlar guvenilmezler ne oldukları belli değil bı standartları yok bı tadlari yok hepsi menfaat peşinde ilmesizler.
    Cevapla
  • Vatandaş! 6 ay önce Şikayet Et
    1 dolara İsraile SATTILAR bunlar kendini/ülkeyi/şereflerini !
    Cevapla
  • Cambaza bak cambaza 6 ay önce Şikayet Et
    Ulan nasıl bir siyaset bunlarınki. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Tövbe estağfurullah ya bide kazansalardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü