Özgür Özel kadrosunu açıkladı! Kılıçdaroğlu'na çok yakın isimler de listede

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, hafta sonu yapılacak kurultay öncesinde, parti yönetiminde yer vereceği bazı isimleri açıkladı. Özel, kadrosunda yıllardır boş olan milli savunma politikalarından sorumlu birinin de olacağını söyledi.

Özgür Özel kadrosunu açıkladı! Kılıçdaroğlu'na çok yakın isimler de listede
Özgür Özel kadrosunu açıkladı! Kılıçdaroğlu'na çok yakın isimler de listede
GİRİŞ 03.11.2023 11:47 GÜNCELLEME 03.11.2023 11:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 seçim yenilgisi almasına rağmen koltuğu bırakmaması sonrası partide başlayan 'değişim' hareketinin lideri Özgür Özel olmuştu.

Hafta sonu yapılacak 38. Olağan Büyük Kurultay'da Kılıçdaroğlu ile yarışacak olan Özel, kazanması durumunda Parti Meclisinde (PM) yer vereceği bazı isimleri açıkladı.

KARATEPE VE BÖKE LİSTEDE

Sözcü TV’de katıldığı programda konuşan Özel, Yalçın Karatepe ve Selin Sayek Böke'nin PM listesinde olacağını ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Selin Sayek Böke

Özel, "Türkiye’de şu anda en yüksek puanlarla girilen, çok istenen bir üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin aktif dekanı, maliye politikalarımızın başında olacak. Bilim, yönetim kültür platformunda, 180 ülkeye ihracat yapan bir elektronik şirketinin düne kadar AR-GE departmanının başında, 40 yaşında pırlanta gibi, Türkiye’nin gözbebeği birisi, CHP'nin bilim, teknoloji, AR-GE ve inovasyondan sorumlu genel başkan yardımcısı olacak." dedi.

Koltuğu bırakmak istemeyen Kılıçdaroğlu'ndan delege oyunu! 55 dedikleri imza 32 çıktıKoltuğu bırakmak istemeyen Kılıçdaroğlu'ndan delege oyunu! 55 dedikleri imza 32 çıktı

UZGEL LİSTEDE, TAN'A TEKLİFTE BULUNACAK

Milli savunma politikalarının yıllardır bomboş bırakıldığını söyleyen Özel, "Bir emekli tümamiral, milli savunmadan sorumlu genel başkan yardımcısı olacak. Bu 5-6 isim son derece kıymetli isimler. İlhan Uzgel, dış politikadan sorumlu parti meclisi meclis üyemiz, genel başkan yardımcımız olacak. Cumartesi günü kazanırsam pazar günkü listemde, eğer uygun görürse Namık Tan’a da teklifte bulunurum." ifadelerini kullandı.

Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'şehzade' göndermesi: Hangi kafeste tutuyorsun?Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'şehzade' göndermesi: Hangi kafeste tutuyorsun?

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Analiz 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun ikiside aynı konumda birer siyasetçi yurtseverlik yok insanların inançlarına saygı duymayan inanç düşmanı batı menşeli birer siyasetçiler böyle giderse chp iktidar olamaz iktidar olmanın yolu yurtsever inançlara saygı ve hedeflerinde bölücü unsurlara mesafe koymaktan geçer ..!
    Cevapla
  • Serkan van 5 ay önce Şikayet Et
    Egerki CHP özgür Özel kaldıysa vahki vah
    Cevapla
  • Serkan van 5 ay önce Şikayet Et
    Egerki CHP özgür Özel kaldıysa vahki vah
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    alın tepe tepe kullanın
    Cevapla
  • DuYgUsAl ZOMBY 5 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nekadar hiçse bu da okadar hiç gözümde. Ve maalesef böyle yaratıklar ülkemizin demokrasisinden faydalanıp adeta parazit-asalak gibi milletin kanını emiyorlar. Hülasa chp bildiğimiz gibi. Hala antidemokratik, hala kaotik, hala pesimist, hala statükocu, hala seküler ve hala hain. Ne var ki Atatürk var işte. Sihirli tek kelime Atatürk...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak