İyi Parti’li Meral Akşener ile PKK’lı Duran Kalkan’dan aynı söylem! Hamas’a saldırdılar

Filistin'de şiddetini artıran İsrail terörünü görmezden gelerek direnişçileri hedef gösteren koroya dahil olan İyi Parti lideri Meral Akşener ile PKK'lı terörist Duran Kalkan aynı söylemde buluştu.

İyi Parti’li Meral Akşener ile PKK’lı Duran Kalkan’dan aynı söylem! Hamas’a saldırdılar
İyi Parti’li Meral Akşener ile PKK’lı Duran Kalkan’dan aynı söylem! Hamas’a saldırdılar
GİRİŞ 01.11.2023 20:31 GÜNCELLEME 01.11.2023 21:05
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail’in Filistin’e yönelik soykırım saldırılarına karşı vatan savunması yapan Filistinli unsurları yıpratıcı söylemler, dolaylı İsrail destekçiliği olarak kayıtlara geçiyor. Bu yönde açıklamalarda bulunan Meral Akşener, ilk günden bu yana Hamas’ı hedef gösterirken İsrail tarafından yalnızca Başbakan Netanyahu’ya yüklenmeyi tercih ediyor. Akşener’in son çıkışının ise PKK ile aynı düzlemde gerçekleşmesi manidar karşılandı.

"ZAMANLAMA" MANİDAR

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de işgal güçlerine yönelik Aksa Tufanı operasyonunun zamanlamasını eleştirdi. Akşener, “Her şeyden önce, şunu söylemek isterim ki Hamas’ın saldırılarının, zamanlaması, her türlü şüpheye açıktır. Kime ve neye hizmet ettikleri de şüphelidir.” dedi.  Akşener, Kassam’ın İsrail’e tarihinin en büyük darbesini vurduğu operasyona “terör” diyerek, “Hamas’ın terör saldırısı da İsrail toplumuna, korku saldığı gibi Netanyahu’ya da, gözü dönmüş gaddarlığını sergileyeceği bir bahaneyi, hediye etmiştir.” sözlerini sarf etti.

PKK’LI KALKAN’DAN AYNI SÖZLER

Aynı gün terör örgütü PKK’dan da benzer söylem gelmesi tuhaf karşılandı. PKK’nın eli kanlı bebek katillerinin elebaşlarından Duran Kalkan, Hamas’ın Aksa Tufanı operasyonunun zamanlamasına dil uzattı.

Akşener’in paralelinde konuşan PKK elebaşı Duran Kalkan, “Durup dururken Hamas niye 5000 füzeyi birden fırlattı? Hem de bunu 7 Ekim'de yaptı. Zamanlaması nasıl? Niye oldu? Kimler bunu yönlendirdiler? Oraya bakmak lazımdır.” dedi.

AYNI MASKENİN ALTINDALAR

İyi Parti lideri Meral Akşener daha önce de PKK uzantısı HDP ile aynı gün aynı “maske”de birleşmişti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Kasım 2020’de “İstanbul Sözleşmesi’ni uygula” yazılı mor renkli maskelerle grup toplantısı yapmıştı.

"ZAMANLAMA" TEZİNİ ÇÖKERTEN VERİLER

Hamas'ın "durup dururken" İsrail'e operasyon düzenleyerek, işgalcilerin kanlı saldırılarına zemin hazırladığı iddiası, İsrail'in son dönemde Gazze'ye yönelik terör saldırılarına yönelik verilerle çürütülmüştü.

7 Ekim’deki operasyona kadar İsrail'in hiç katliam yapmadığı algısını oluşturan çevrelerin gizlediği veriler şöyleydi:

Ocak 2023-Eylül 2023 arası 8 aylık periyotte İsrail 117’si çocuk 648’den fazla Filistinli'yi şehit etti. İsrail saldırılarında 3106 kişi yaralandı.

İşte Hamas'ı suçlayanların görmezden geldiği gerçek!İşte Hamas'ı suçlayanların görmezden geldiği gerçek!

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 65
  • ekrem 6 ay önce Şikayet Et
    kumar masası nın daimi üyeleri yasal olarak kumar oynuyorlardı şimdi merdiven altı saklı kumar oynuyorlar bunlarda tiyatro bitmez
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Seçim öncesi koyun Koyuna değilmiydi ler zaten..
    Cevapla
  • Bilal ERDEM 6 ay önce Şikayet Et
    bunlar aynı ruhun ikizi
    Cevapla
  • nurı belcıka 6 ay önce Şikayet Et
    bu kadını desdekleyenlere sormak lazım nerde sızın ulkucu degıllerde mıllıyetcılıgınız dıyelım
    Cevapla
  • Arslan 6 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi aynı yerden emir alıyor benzemesi normal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Rezaletlerin gölgesinde Eurovision 2024: Skandallar, protestolar, destekler...