Bahçeli'den 2024 resti: İmamoğlu'na yeni adresini gösterdi!

Devlet Bahçeli, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Ara sıra keyfi isterse boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan büyükşehir belediye başkanlarını evine göndereceğiz." dedi.

GİRİŞ 14.11.2023 11:38 GÜNCELLEME 14.11.2023 13:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Laf değil iş üretiyoruz. İşleyen demirin pas tutmayacağını biliyoruz. Milletimize hizmeti var oluşumuzun özü olarak nitelendiriyoruz. Gönül vermedikçe gönül bulamayacağımızın farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemize gönül verdik. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz ötekileştirmiyoruz." dedi.

"İBB BAŞKANI'NI EVİNE GÖNDERECEĞİZ"

Devlet Bahçeli, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Ara sıra keyfi isterse boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan büyükşehir belediye başkanlarını evine göndereceğiz. Merkezi yönetimle yerel yönetimler tek ses tek yürek olacak. Yerelde iktidar ülkede istikrar iradesindeyiz. Zillet ittifakının ayak oyunları sona erecek. Belediye kaynaklarını bölücülere sevk edilenlerden milletimiz mutlaka hesap soracak. Devletin kasasını, milletin kesesini gasp edenler bedelini ödeyecek." açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • ALİ Dürüstgel 5 ay önce Şikayet Et
    Bir Belelediye Başkanı MEMUR değil mi ? Başkanı olduğu şehre ve Belediyeye NADİREN uğrıyacak. Sehir şehir gezecek Bu nasıl Memurluk, bu nasıl hukuk ? Bir düzen ve ŞART Getirilmeli ? Şehri ve Şehirliyi İlgilendirmiyen Belediye HARCAMALARINA da TAZMİN zarureti Getirilmeli
    Cevapla
  • İsmet Çetin 5 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da yüz binlerce kişi İBB personelinin İsrail'e Boykot için millî Türkiye ödeme yönetim sistemi Troy karta geçiş için girişim teklifini red eden Tatilsever Ekrem'e İslami hassasiyeti olan kimse oy vermez, veremez. Gizlice buluştuğun İngiliz Büyükelçi mi sana izin vermiyor mu? Balon Ekrem, neden Siyonist İsrail' i hiç bir alanda boykot etmiyorsun?
    Cevapla
  • Taner Yıldız 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti'nin, Azîz Türk milletinin koruyucusu, sigortası Sayın Devlet Bahçeli iyi ki varsın, Rabbim sağlıklı uzun ömürler ihsan etsin, Allah başımızdan eksik etmesin Amin
    Cevapla
  • Ottomans 5 ay önce Şikayet Et
    Ne evi dogru hapise yolliyacagiz imamoglunu
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    chp demek gayri Müslümlerin kullandığı maşa demek ermeni ve Yahudi severler yalnızca türkün nerde zararı varsa ona canak tutarlar kendi iradeleri ipotek altında yalan talan algı reklam bulundukları yeri caktırmadan batırmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi