MHP'de Bahçeli başkanlığında yerel seçim toplantısı

MHP Genel Başkan Bahçeli, yerel seçim gündemiyle partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

MHP'de Bahçeli başkanlığında yerel seçim toplantısı
MHP'de Bahçeli başkanlığında yerel seçim toplantısı
GİRİŞ 30.11.2023 15:11 GÜNCELLEME 30.11.2023 15:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, yerel seçim gündemiyle partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, 1 saat sürdü.

Yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda MHP Genel Başkanı Bahçeli, "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla yapılan ve 81 ili kapsayan "Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları"nın başarıyla tamamlandığını belirterek, MDK ve MYK üyelerine teşekkür etti.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayarak, 2023 genel seçimlerinde ulaşılan başarının 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde de elde edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Meclis faaliyetlerinin de ele alındığı toplantıda Bahçeli'nin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetiminin Gazze'de işlediği insanlık suçunu bir kez daha gündeme getirdiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ülkücü 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın genel başkanım, Konya da aday koyunuz, konyalı şu anki başkanlardan hiç memnun değil, bizi onlara oy vermeye zorlamayın.
    Cevapla
  • 7500. 4 ay önce Şikayet Et
    Önce 7500 tl yi 18000 tl yapın ondan sonra konuşun, yoksa seçimlerde bizim gazabımızdan kurtulamayacaksınız. Memurlara verdiğiniz yüksek maaşlar sizin sonunuz olacak. 18000 tl nin altındaki hiç bir zammı kabul etmiyoruz. Siz siyasilerin emeklilikleri inşallah bizden daha beter olur. Bize üç kuruşu vermeyenler inşallah huzur bulamazlar.
    Cevapla
  • Dadaş 4 ay önce Şikayet Et
    Manisa gitti haberi olsun sayın Bahçelinin. Yaz kenara!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bir saatte ne konuştunuz
    Cevapla
  • kemalettin45 4 ay önce Şikayet Et
    2024 seçimlerinin kuvvetle muhtemel en kazançlı ve başarılı partisi MHP olacaktır. özellikle Anadolu da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!