Başkan Erdoğan tarihi duyurdu: Adaylarımızı tek tek açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin yerel seçimle ilgili sorusuna yanıt verdi. Bu hafta içi çalışmaların tamamlanacağını belirten Erdoğan adayların açıklanacağı tarihi duyurdu.

GİRİŞ 08.12.2023 13:44 GÜNCELLEME 08.12.2023 14:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Erdoğan yerel seçimlerle ilgili ''Siyasette AK Parti ile MHP'nin heyetleri, yerel seçimler kapsamında bir araya geliyor. En son toplantılarını da dün yapmışlardı. Buradaki son durum nedir efendim? İşbirliğine gidildiği zaman buradaki çalışmalarda 2019 seçimlerindeki gibi dengeler gözetilecek mi? sorusuna şu şekilde cevap verdi;


 

2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar.

15 ARALIK SONRASI ADAY AÇIKLAMASI YAPARIZ

Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Önce köpek terörünü durdur, sonra dayaları açıklarsınız. Yoksa adaylarınızın bir önemi kalamayacak
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    selim sen köyde ve kulübede mı yaşıyorsun.400 bine bir dairenin temel, ve taban betonunu atarsın sonra üzerine,çadir mı,bozma konteyner mı korsun. ha bide ücretli çalışıyorsan maaşınıda 6 bin yapsan Yeter olur mu. uzayda kirada yok!
    Cevapla
  • 26VATANSEVER26 4 ay önce Şikayet Et
    Eskişehir Büyükşehir belediye başkan adayı Nebi Hatipoğlu kesin ve net yazın kenara
    Cevapla
  • Diriliş 4 ay önce Şikayet Et
    Sındırgı da Ekrem Yavaş aday ise Akp ye oy vermiyorum..Hem Balikesirde hemde Sindirgida..
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 4 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah isabetli adaylar seçilmiştir güzel ülkemizin güzel vilayetleri heder edilmesin hele İstanbul o kanayan yaramız acilen neşter vurulmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor