CHP'li Kerimoğlu'ndan İmamoğlu'na: Ona hasta gözüyle bakıyorum!

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, İmamoğlu'nun psikolojik olarak sorunlu olduğunu söyledi. İmamoğlu'na hasta gözüyle baktığını belirten Kerimoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 12.12.2023 13:14 GÜNCELLEME 13.12.2023 11:19
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "İmamoğlu'na doktor gözüyle baktığını" ifade eden Kerimoğlu, "Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum" dedi. Kerimoğlu, şunları söyledi:

"Geçmişte Sayın İmamoğlu'na iki arkadaş yakınlığıyla baktım, sonra iki belediye başkanlığı yakınlığıyla baktım. Son 1-2 yıldır da Sayın İmamoğlu'na bir doktor gözüyle bakıyorum. 

Her ne kadar cerrah da olsam, kendisinin psikolojik durumuna bakıyorum. Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum. 

'Bir elimde ayı tuttum, bir elimde güneşi tuttum, İBB Başkanıyım' ifadesi gerçekten bir kibir ifadesi. Kibir, siyasetçinin olgun düşünmesini ve sağlıklı karar almasının önünde engeldik. Siyasetçiyi zehirler. Oysa biz kibir yerine tevazu, tek kişilik kahramanlık öyküleri yerine ortak akıl, tek adam yerine birlikte yönetim, reklam yerine iş arzusu taşıyoruz."

"İMAMOĞLU ANKETLERDE KENDİ ADINI TARTIŞTIRDI"

Kerimoğlu, "İmamoğlu ile neden koptunuz?" sorusunda verdiği karşılıkta ise, "Kendisinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını can-ı gönülden desteklediğini ancak İmamoğlu'nun 'kazanacak-kazanmayacak aday' tartışmalarına katıldığına, Kılıçdaroğlu'nun masadaki elini zayıflattığına ve kendi adını anketlerde tartıştırdığına" dikkati çekti.

CHP'de yeni kaset vakası: İBB Başkanlığına adaylığını açıkladı, özel fotoğrafı paylaşıldıCHP'de yeni kaset vakası: İBB Başkanlığına adaylığını açıkladı, özel fotoğrafı paylaşıldı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • paşemo 4 ay önce Şikayet Et
    adam stv spordan gelmiş ne bekliyordunuz
    Cevapla
  • Haluk 4 ay önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı olarak tarihe bile geçemeyecek ne yazık ki.....
    Cevapla
  • Tkn 4 ay önce Şikayet Et
    Adam Beyoğlu trafik sorununu tarfiksizlikle çözecekmiş. Paralı sokak girişleri. Yahu proje geliştir, tünel yap, plan yap, uygulama yap. Temel atmadan temelsiz başkanlık peşinde. Bu mart yemez bu halk, martın sonu yaz artık, 5 yıldır sonbahar kış bitecek İnşallah Biznillah.
    Cevapla
  • HARPUTLU 4 ay önce Şikayet Et
    Keşke sende söylediğini uygulayabilsen
    Cevapla
  • Ugur 4 ay önce Şikayet Et
    Tamam da Bakırköy belediyesi iflas etti sen ne yaptın boş boş adamların yeridir chp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...