"Kılıçdaroğlu parti kurabilir" iddiası

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun parti kurabileceği iddia edildi. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, "Meclisin en büyük ikinci partisi haline getirebilecek yeni bir parti kurulabilir" dedi.

GİRİŞ 16.01.2024 15:41 GÜNCELLEME 16.01.2024 17:29
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100 ekranlarında yayınlanan Taksim Meydanı programına katıldı. Gündeme dair kulis bilgileriyle programda önemli açıklamalar yapan Burhan, şunları söyledi:

"Çok önemli bir bilgi; CHP’de 31 Mart sonrasında beklenen siyasi değişim tartışmalarını bir kenara koyalım eğer Ekrem İmamoğlu’nun ağırlığı artarsa şöyle bir tartışma daha var, Ekrem İmamoğlu partiyi sağcılaştırdı, liberal hale getirdi, partinin omurgasını ve ilkesini aşındırdı. Dolayısıyla da milletvekilliği listelerini hazırlayan zaten Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Meclisin en büyük ikinci partisi haline getirebilecek yeni bir parti kurulabilir Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    eğer kılıçtaroğlu yeni bir parti kurarsa çok iyi olacak ikinci değil belki birincide olur
    Cevapla
  • Gereksiz Ulvi 3 ay önce Şikayet Et
    Sanırım fıkra bu kadar,komik değil aksine üzücü bir durum.
    Cevapla
  • İstanbul-18 3 ay önce Şikayet Et
    Yürü yiğidim kim tutar seni. Dört göz ile bekliyoruz parti kurmanı, nede olsa yeni parti olunca 11 seçim kaybetme rekoru sıfırlanıyor, tertemiz sıfır kilometre başlıyorsun. Allah ömür verir ise bir 11 seçim yenilgisi ile jübile yaparsın.
    Cevapla
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    CHP'yi Kemal Kilicdaroglunun disinda kimse ayakta tutamaz ve Mahalli secimlerden sonra dagilip gidecektir. Aleviler Kemal Bey'e yapilan iohanet darbesiyle secimde oy vermiyeceklerdir bu CHP'ye. Bir cogu AKP'ye oyunu verecektir.
    Cevapla
  • meyyid 3 ay önce Şikayet Et
    aman yiğidim yürürken bile yerler titriyor asaletinle.sakin ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina