Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na ziyaret

CHP'nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yeniden Gelecek Partisi Genel Başkanlığına seçilen Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na ziyaret
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na ziyaret
GİRİŞ 25.01.2024 10:36 GÜNCELLEME 25.01.2024 14:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden Gelecek Partisi Genel Başkanlığına seçilen Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. 

Görüşmeyle ilgili Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından, "Gelecek Partisi 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, yeniden genel başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Davutoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, ülkemiz ve demokrasimiz için verecekleri mücadeleden dolayı başarılar diledik" açıklaması yapıldı. 

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu beni hayal kırıklığına uğrattı, 'Başta böyle protokol yok' dediDavutoğlu: Kılıçdaroğlu beni hayal kırıklığına uğrattı, "Başta böyle protokol yok" dedi

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • ömer 3 ay önce Şikayet Et
    yanyana çok yakışmışlar
    Cevapla
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    fetö dostları bir araya gelmiş gülü de çağırsaydınız ağa babanız da o
    Cevapla
  • Semih 3 ay önce Şikayet Et
    Almancılar gene buluşmuş.
    Cevapla
  • Hakikatli 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede siyasetçi sorunu var. Sorunun kaynağı da Siyasi Partiler Kanunudur. Halkı temsil eden siyasetçi maalesef yok. Her siyasetçi kendi menfaatini temsil ediyor. Ve bu da denetlenemiyor. Denetleyecek "parti içi demokrasi" mekanizması kanunla kurulmamış maalesef. "Tabii delege" sistemiyle siyasetçiler istediği gibi at oynatıyor.
    Cevapla
  • Öner 3 ay önce Şikayet Et
    Be oldu dede sen vermeyecekmısın artık denokrası dersi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım