DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması!

Son dakika haberi... DEM Parti Sözücüsü Ayşegül Doğan, Başak Demirtaş'ın "adaylık" açıklamasına yönelik soruyu yanıtladı.

DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması!
DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması!
GİRİŞ 26.01.2024 14:48 GÜNCELLEME 26.01.2024 14:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yerel seçim yaklaşırken, partilerin aday belirleme süreci devam ediyor. 

CHP ile DEM Parti'nin İstanbul üzerinden pazarlık yaptığı konuşulurken, HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul'da aday olabileceğini söylemişti. 

"BAŞAK DEMİRTAŞ'IN YERİ DEM PARTİ'DİR"

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Demirtaş'ın adaylığıyla ilgili konuştu. Doğan, "Sevgili Başak Demirtaş'ın aday olma ihtimaline ilişkin yaptığı bir açıklama. Böyle şaşırtıcı bir açıklamaymış gibi tartışılıyor. Bizde bunu doğrusu hayretle izliyoruz. Evet, bir gün siyaset yapmak ve aday olmak isterse; olacağı yer ve adres tabi DEM Parti'dir" dedi.

Ethnos: Başak Demirtaş, İmamoğlu'na kaybettirirEthnos: Başak Demirtaş, İmamoğlu'na kaybettirir

DEM Parti'den Başak Demirtaş hamlesi! Pazarlık kızıştı... CHP'den o ilçeyi de istiyorlar!DEM Parti'den Başak Demirtaş hamlesi! Pazarlık kızıştı... CHP'den o ilçeyi de istiyorlar!

DEM Parti’de ikinci Demirtaş krizi mi?DEM Parti’de ikinci Demirtaş krizi mi?

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Sinem YILDIRIM 3 ay önce Şikayet Et
    Asker Polis gibi öğretmenleride mit çe araştırılsın öyle görev verilsin . Öğretmenlik kutsal olduğu kadarda kötüye kullanıldığında beyin yıkayıcıdır hain yetiştirir bence DEM ve benzeri fikirdekileri n memuriyet ve öğretmenlik gibi kutsi bir göreve atanmaması isabetli olur diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Birisi 3 ay önce Şikayet Et
    Bıktık şu din vatan düşmanlarından. Bunların derdi Kürtler değil, olsa olsa İsrail, Ermenistan olur.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Hadi sıkıyorsa onu aday gösterin o zaman. Bırakın lan bu ayakları!
    Cevapla
  • gurbetci kadir 3 ay önce Şikayet Et
    kapatin sunlari kardesim mecliste teröristi olan Dünyadaki tek milletiz..atin hepsini iceriye yeter artik daha gecen ay 21 asker sehit verdik kim yapiyor bu katillerin uzantilari yapiyor ve mecliste oturuyorlar bu pkk bitermi hic..Almanya sagci diye bir partinin para muslugunu dün kesti bir Alman kadar olamiyoruz yaziktir
    Cevapla
  • ömer faruk 3 ay önce Şikayet Et
    hah biri hapiste 55 kişinin katili öbürüde belediye başkanı olacak güya istanbul a Allah korusun dünyanın sonu mu geldi ne teröristana teröristana kadar yolu var o pkk lı kadının.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!