Erdoğan, İzmir İlçe Belediye başkan adaylarını duyurdu! 5'i MHP'den 25'i AK Parti'den...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İzmir'in 30 ilçesinin 5'inde MHP adayları, 25'inde de AK Parti adayları seçime girecek.

GİRİŞ 27.01.2024 16:57 GÜNCELLEME 27.01.2024 20:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları tek tek açıkladı.

İŞTE CUMHUR İTTİFAKI'NIN İZMİR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI;

ALİAĞA: SERKAN ACAR - MHP ADAYI 
BALÇOVA:
 EROL EROĞLU
BAYINDIR: UĞUR DEMİREZEN
BAYRAKLI: BİLAL KIRKPINAR
BERGAMA: SADIK DOĞRUER
BEYDAĞ: HÜSEYİN AY



BORNOVA: CEVDET ÇAYIR
BUCA: ADNAN ÖZTEKİN
ÇEŞME: ESAT TANIK - MHP ADAYI
ÇİĞLİ: MURAT GÖKÇEKAYA
DİKİLİ: SEMA AKINCI - MHP ADAYI



FOÇA: TANER ACAR - MHP ADAYI
GAZİEMİR: DENİZ DOĞAN
GÜZELBAHÇE: GÜMÜŞ SAİME BUCAKLIOĞLU
KARABAĞLAR: MEHMET SADIK TUNÇ
KARABURUN: EYÜP KAYKAÇ



KARŞIYAKA: İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU
KEMALPAŞA: GALİP ATAR
KINIK: SAMİ MOLLAAHMET
KİRAZ: SALİHA ÖZÇINAR KUTLU
KONAK: CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI
MENDERES: SİNAN AKDENİZ
MENEMEN: AYDIN PEHLİVAN
NARLIDERE: MURAT SARMAN
ÖDEMİŞ: ALİ HADİM
SEFERİHİSAR: AHMET AYDIN



SELÇUK: ZEYNEL BAKICI
TİRE: ARİF DEMİRKAN - MHP ADAYI
TORBALI: ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR
URLA: TARKAN BAKIRLI

Başkan Erdoğan, aday toplantısında Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail'in soykırım suçlamasıyla yargılanmasına yönelik kararını da değerlendirdi.

Erdoğan, ''Karar, dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz.'' ifadesini kullandı.

"ALGI VE ŞOVLA ŞEHİRLERİN YILLARINI HEBA ETME DEVRİ SONA ERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Türkiye'de artık sadece şovla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerin yıllarını heba etme devri sona erdi" dedi.

"TÜM REZİLLİKLERİNİ ATATÜRK'ÜN SİLÜETİ ALTINDA GİZLEYECEKLERİNİ SANANLAR HAK ETTİKLERİ DERSİ ALACAKLAR"

Erdoğan ayrıca, "İzmir'in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. Tüm rezilliklerini Atatürk'ün silüeti altında gizleyeceklerini sananlar, 31 Mart'ta hak ettikleri dersi alacaklardır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde;

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sabah yaşadığımız 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın ardında bugün de ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklamak için bir aradayız. 

"TÜRKİYE'DE ARTIK ŞOVLA, ALGIYLA BAŞKANLIK YAPMA DEVRİ SONA ERMİŞTİR"

Amacımız aday belirleme işlemlerini en kısa sürede bitirerek tüm enerjimizi 31 Mart'ta sandıkları patlamak için kullanmaktır. Milletimiz 31 Mart'ta şehirlerini eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir.

Türkiye'de artık sadece şovla algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir.

''GELİN HİÇBİR ŞEHRİMİZİ TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINDAN MAHRUM BIRAKMAYALIM''

Gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi "Türkiye Yüzyılı" belediyeciliği anlayışından mahrum bırakmayalım.

Milletimiz, 31 Mart'ta şehirlerini, ortak değerlerini istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir.

Bizim adaylarımız, belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır. Ülkemizin başına 40 yıldır musallat edilen bölücü terör belası yeniden bu toprakları işgal girişiminin parçası.

Emperyalist güçler sinsi oyunlara içeriden destek verecek maşaları figüranları daima buldular. Kimi bilerek kimi bilmeyerek bu senaryolarda rol üstlenenler tarih önünde hak ettikleri notları almışlardır. Hükümetimizin ilk dönemi ülkenin yakasından düşmek istemeyen vesayet güçlerine karşı mücadele ile geçti.

''TÜRKİYE YÜZYILI YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ HIZLANDIRACAĞIZ''

18. seçimimize 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. İnşallah bu seçimi de başarıyla tamamlayıp Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız.

Siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tahkim eden Türkiye'nin bölgesel ve küresel sorumlulukları artıyor.

ULUSLARARASI ADALET DİVANI'NIN ALDIĞI KARAR

Uluslararası Adalet Divanı'nın dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızı adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun sesine kulak vererek saldırılarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz. 

Tüm bu gerçeklere rağmen Türkiye'nin kendi topraklarından vatandaşlarından ibaret bir güç olmadığını hala anlamayanlar var.

''NE İZMİR, NE DE İZMİRLİ KİMSENİN TEKELİNDEDİR''

Ne İzmir, ne de İzmirli kimsenin tekelindedir. Bu şehre azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. İzmir'in ilçeleri, mahalleleri, sokaklarının hali ortada. Körfezi kokutanların bu şehre vereceği hiçbir şey yok.

İzmir'in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. Tüm rezilliklerini Atatürk'ün silüeti altında gizleyeceklerini sananlar, 31 Mart'ta hak ettikleri dersi alacaklardır.

HAMZA DAĞ: YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Hamza Dağ'ın açıklamalarından satır başları;

Derdimiz İzmir'i hak ettiği değerlere çıkarmaktır. Bizim tek derdimiz İzmir'dir. İzmir'i Ege'nin incisi olmanın dışında Türkiye'nin incisi yapacağız.

Belediyecilik denildiğine herkesin aklına ilk olarak AK Parti gelmektedir. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının sırrı sizlerin ortaya koyduğu belediyecilik modeliyle mümkün oldu.

Bu şehirde yeni bir hikaye yazmak için mücadele edeceğiz. İzmir'i hak ettiği yere kavuşturacağız. İzmir'i daha yaşanılabilir kılacağız.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adaylar çok zayıf hiç biri heyecan da yaratmadı bir beş yılı daha chpkk nın yönetecek olma ihimali düşüncesi bile beni ürküyor
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    benim düşüncem ben kademeli emekliligi birde staj girişi sigorta girişi sayilmasini bekliyorum seçime kadar.hep veren eldim şimdi alan el olmak istiyorum.saygilar
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Kademeli emeklilik gelirse tarih tekerrür eder
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 2 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz, her taraf EYT li doldu.
    Cevapla
  • Reşo 2 ay önce Şikayet Et
    İzmir’le boşa uğraşmayın bırakın hakeden hak etdiyi gibi yaşasın. Onlara bir dokunan birde dokunmayan yanar
    Cevapla
  • gökdereli 2 ay önce Şikayet Et
    İzmire hizmet gerekmez bırakın o lağım kokusunu çeksinler Türkiyenin en geri kalmış Büyükşehri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!