Özel'i 'Eş başkan' ilan etmişti! DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan için skandal talep

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen DEM Parti'nin Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlulları Oruç, teröristbaşı ve bebek katili Öcalan için özgürlük talebinde bulunarak, yürüyüş başlatacaklarını duyurdu.

Özel'i 'Eş başkan' ilan etmişti! DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan için skandal talep
Özel'i 'Eş başkan' ilan etmişti! DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan için skandal talep
GİRİŞ 31.01.2024 10:40 GÜNCELLEME 31.01.2024 10:40
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde CHP ile ortaklık yapacaklarının altını çizen ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i "Eş Başkan" olarak tanımlayan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlulları Oruç, TBMM çatısı altında yine teröre ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

Oruç, partisinin TBMM'deki grup konuşmasında, PKK terör örgütü elebaşı, bebek katili Abdullah Öcalan için yürüyüş başlatacaklarını dile getirdi.

Tülay Hatimoğlulları Oruç, teröristbaşı Öcalan'ın tecrit altında olduğu yönündeki skandal ifadelerini tekrarlarken, bebek katiline özgürlük talebinde bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL'İ "EŞ BAŞKAN" İLAN ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK'nın siyasi kolu DEM Parti eş başkanlarını CHP Genel Merkezi'nde misafir etmişti. CHP, Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı kırmızı halıyla karşılamıştı.

Tülay Hatımoğulları Oruç, görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada Özgür Özel'e hitaben, "CHP'nin Eş Başkanı diyesim geldi." ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 29
  • mahmuthan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın hala mecliste kurdistan diyorsa hala apoya özgürlük diyorsa hala daha vekilse yaziklar olsun hepimize
    Cevapla
  • dumrul 2 ay önce Şikayet Et
    Dem, Chp'nin altını oyuyor. Her skandal talepleriyle, kendileriyle işbirliği, elbirliğii yapan Chp'nin devlet-vatan-millet ilkelerinden saptığını ifşâ ediyor. Seçimde Chp'ye oy verenlerin de bu sapkınlığa ortak olduklarından bahisle, devlet ve millet düşmanlarının net sayısı ve nerelerde topluluklaştıkları net görülecektir. Bakalım n e r e d e l e r ??
    Cevapla
  • meister 2 ay önce Şikayet Et
    Eş başkanda bu yürüyüşe mutlaka katılmalı, değilse yürüyüş eksik kalır.....
    Cevapla
  • yabancı 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir yürüyüş olurda bu yürüyüşe katılanları vurmazsak şehitlerin kemikleri sızlar
    Cevapla
  • ünal işler 2 ay önce Şikayet Et
    o yürüyüş başlarda bitermi bilmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi