CHP'li isimden skandal rüşvet iddiaları! "Elimde belgeler var"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinden sonra yapılan kurultayda Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı olmuştu. CHP'nin eski Parti Meclisi Üyesi Ferihan Karasu Kılıçdaroğlu'na karşı delegelere rüşvet verildiğini iddia etti.

GİRİŞ 22.02.2024 20:55 GÜNCELLEME 23.02.2024 10:20
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Her gün yeni bir skandala imza atan CHP'de gün geçmiyor ki başka bir skandal yaşanmasın. Üst üste kaybedilen seçimlerin ardından yapılan kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığı kaybederken Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna Özgür Özel oturmuştu.

DELEGELİ SATIN ALMIŞLAR

CHP eski Parti Meclisi Üyesi Ferihan Karasu, Genel Kurultay'da CHP Beşiktaş Meclis Üyesi olan bir ismin kurultayda delegelere para verdiğini iddia etti.

"300 BİN LİRALIK RÜŞVET"

Ferihan Karasu o iddialarını bu sözlerle dile getirdi: "15 Aralık 2023 CHP Beşiktaş örgüt toplantısında söyledim. Başka ilçeden gelip meclis üyesi olup, İl kongresin de Beşiktaş halkının parası ile adam devşirip onlara CHP İl Başkanını, CHP Genel Başkanını yuhalatanlar var.

Meclis üyesi olup, Beşiktaş halkının parası ile istediği İl Başkanı adayına oy vermesi için, başka ilçeden 2 İl delegesine 150 binden 300 bin lira karşılığı rüşvet pazarlığı yapanlar, Meclis üyesi yapmayın dedim."

"ELİMDE BELGELER VAR"

Karasu: "Belgeler elimde görür, dinler. Bütün bunlara rağmen örgüt emekçileri yerine, yine bunları meclis üyesi yaptınız. Yol yakınken hatanızdan geri dönün."

 

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 125
  • Melih b 2 ay önce Şikayet Et
    Fetö taktikleri
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bunların muhalefetteyken şirazesi kayıyor bir de iktidar da olduklarını düşünsenize .......... aman aman hiç düşünmeyin.
    Cevapla
  • Ali osman 2 ay önce Şikayet Et
    Ne yaptın be bay kemal adamlar senin arkandan ne flimler çevirmiş hiçmi farketmedin
    Cevapla
  • MERSİNLİ 2 ay önce Şikayet Et
    CHP nin belediyelerinde de rüşvet olayları olmaktadır
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar güzel filimler çekiyordu kendi aralarında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi