Özel’e kötü haber! Dip dalga derin geliyor: Son ankette Kılıçdaroğlu damgası

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, YouTube hesabından yaptığı paylaşımla son anket sonuçlarını yayınladı.

GİRİŞ 25.02.2024 13:57 GÜNCELLEME 25.02.2024 13:58
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış
 
 

CHP’de kurultay sonrası yaşanan genel başkanlık değişimi parti içi savaşları da beraberinde getirdi. Optimar Araştırma Başkanı Daşdemir de yaşanan değişim sonrası dikkat çeken bir anket sonucu paylaştı.

CHP’DE ÖZEL-KILIÇDAROĞLU SAVAŞI İSTİFALARI DA BERABERİNDE GETİRMİŞTİ

Bir önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen CHP’liler, 31 Mart seçimlerindeki olası bir hezimet üzerine olağanüstü kurultay için şimdiden zemin hazırlığına giriştiği ileri sürülüyordu. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi aday belirleme sürecinde Kılıçdaroğlu’na yakın pek çok ismin üstü çizilerek eleştiri oklarının hedefi haline gelen Genel Başkan Özgür Özel, partide yeni bir istifa dalgasının pimini çekmiş oldu.

KILIÇDAROĞLU'DAN TAM GAZ 1 NİSAN HAZIRLIĞI

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel yerel seçimler öncesi adaylık kavgasına tutuşurken CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu da 1 Nisan hazırlığını tam gaz sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu'nun ekibi CHP medyasına verdiği demeçlerde "Farklı bakış açıları çok var ve öyle ya da böyle bir kurultay süreci ihtimali yüksek olmaya başladı" değerlendirmesi ile fitili ateşledi.

Tüm hesaplar 1 Nisan sonrasına! CHP'de 'Yeni yol' arayışları başladıTüm hesaplar 1 Nisan sonrasına! CHP'de 'Yeni yol' arayışları başladı

'OLAĞANÜSTÜ KURULTAY' ÇANLARI ÇALIYOR

Kaosa dönen adaylık süreci, adalet ve liyakatten yoksun atamalar ve fondaşların bile 'yetersiz' olarak tanımladığı adaylar sonrası CHP "yerel seçimleri kaybedeceğiz" endişesini büründü.

Durum öyle bir vaziyet aldı ki 'olağanüstü kurultay' baskısı genel merkezin tercihlerinde belirleyici unsur oldu.

Olası hezimet sonrası CHP’de 31 Mart’ın ardından olağanüstü kurultay çağrılarının yapılması kaçınılmaz olacağı vurgulanırken Optimar Araştırma’nın Başkanı Hilmi Daşdemir de bu söylentileri destekleyecek dikkat çeken bir araştırma yayınladı.

ÖZEL’E KÖTÜ HABER: KILIÇDAROĞLU’NUN GENEL BAŞKAN OLARAK GERİ GELMESİ İSTENİYOR

Daşdemir, seçim öncesi yapılan son anket sonucunu YouTube hesabından yaptığı bir yayınla paylaştı. 

Kılıçdaroğlu özelinde yapılan ankette “CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aktif siyasete dönmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?” sorusuna verilen yanıtların oranını açıkladı. 

Yüzde 49’un “CHP Genel Başkanı olarak” Kılıçdaroğlu’nun yeniden siyasete dönmesi gerektiği yönünde cevap verdiğini ifade eden Daşdemir’in paylaştığı anket sonucu sosyal medyada, “Özgür Özel’e kötü haber” şeklinde yorumlandı.

İşte Daşdemir’in yayınladığı son anket:

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 23
  • Tarık 2 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunu İmamoğlu bozuk para gibi harcadın
    Cevapla
  • Serkan van 2 ay önce Şikayet Et
    Allah için özgür ile İmamoğlu seni harcadılar hele özgür yüzüne gülüp arkandan ağlayıp kuyunu kazdı imamoglunu oraya sen getirdin tşk böylemi yapacaktı ama CHP de kazan daha çok kayniyacak hele İst seçimini kaybetse o zaman bak
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Yinee Hacivaat karagözz dikkat kaset gelebilirr chp,nin en güzel işlerin başında geliyorrr
    Cevapla
  • Erpınar 2 ay önce Şikayet Et
    Maarrem nerede?
    Cevapla
  • Raşit 2 ay önce Şikayet Et
    Muharrem geri gelmeli yoksa CHP bitik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu