Akşener'den 2028 mesajı: Adana'dan başlayacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısında, "1 Nisan'da Adana'da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki, 2028' iktidarda buradan başlayacak" dedi.

GİRİŞ 29.02.2024 09:37 GÜNCELLEME 29.02.2024 10:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısı, kentteki bir otelde Genel Başkan Meral Akşener ile diğer belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Akşener, Adana'da Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde kendi adaylarının seçileceğini belirtti.

Adana'daki seçimlerde başarıyı elde edeceklerini söyleyen Akşener, şunları söyledi:

"1 Nisan'da Adana'da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki, 2028'in iktidarı buradan başlayacak. Bütün İYİ Partililer ve bu salonu bir kardeşine şereflendiren, bu seçimleri Allah'ın izniyle sizlerin gayretiyle almak zorundayız. Almalıyız, çalışmalıyız. Niye? Bir tahterevalli, bir kayıkçı kavgasını sona erdirmek için."

Siyasette seçimin patron olduğunu hatırlatan Akşener, 3 yıldır esnaf ziyareti yaptığını anlatan Akşener, şöyle devam etti:

"Tek tek çalışacaksınız. Madem bir iddia üzerine yola çıktık, milletimizin emrine uyduk, milletimize baş üstüne dedik, milletimize selam durduk, çalışacaksınız. Bu kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, diğer adayları seçeceksiniz. Adana'da şuculuk- buculuk sona erecek. İYİ Parti'de yer sizlere çok teşekkür ediyorum. hayata geçireceğiz. İddiamız budur."

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın seçilmesi durumunda kentte yapılacak hizmet ve projeleri anlattı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Sezgin kuddar 1 ay önce Şikayet Et
    Daima yanındayız Meral hanım
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    2028 de chpkk ile birlikte mi yürüyeceksin diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Meral başkan sen ney yapmaya çalışıyon bizbile anlamadık bir yönünü tarafını bize anlatta anlıyalimbee kimi azarlıyon kime kızıyon beli değilsin
    Cevapla
  • HHH 1 ay önce Şikayet Et
    Kifayetsiz muhteris, kerameti kendinden menkul.
    Cevapla
  • ÖMER 1 ay önce Şikayet Et
    inşallah değişim şart böyle gitmez bu üretim kalmadı artık piyasa alt üst oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!