Altınok'a soru soran kişi Mansur Yavaş'ın personeli çıktı, algı çöktü

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a "Mansur Yavaş gibi şeffaf olacak mısınız?" diye soran kişinin Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nda personel olan Mehmet Ali Şimşek olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.03.2024 19:07 GÜNCELLEME 01.03.2024 19:07
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

ABB Başkanı Mansur Yavaş, utanmadan belediye personellerini sahada kullanmaya devam ediyor. Yavaş’ın tiyatrolarının son perdesinde hedefte Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’ün esnaf gezileri yer aldı. Altınok, esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ediyor, dertlerini dinleyerek notlar aldırıyor.

Geçtiğimiz günlerde yine bir vatandaş sohbetinde bir kişi Altınok’a, "Mansur Yavaş gibi şeffaf olacak mısınız?" diye sordu. Altınok bu soruya "Biz zaten şeffafız. Olacak mısınız değil, zaten olması gereken o" yanıtını verdi.

Ancak bu kişinin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nda personel olan Mehmet Ali Şimşek olduğu ortaya çıktı. Şimşek’in ayrıca Mamak’ta CHP’nin SKM’sinde de görevli olduğu tespit edildi.

O İDDİAYA YANIT VERDİ

CHP medyası son günlerde Turgut Altınok’un esnaf ziyaretlerinde tepkilerle karşılaştığı gerekçesiyle, bu ziyaretlerin basına kapatıldığını iddia etti. Altınok o iddiayla ilgili "Bir sürü yalan yanlış asparagas haberler çıktı. Korkacak veya saklayacak bir şeyimiz yok. Böyle bir şey mümkün değil" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 39
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Sahte ülkücü Mansur. Suyun ısınıyor Turgut Altınok seni ezip geçecek çünkü söz verip yapmayan yalancının birisin 58 km raylı sistem yapacam dedin 1 km bile yapamadın bu kadar beceriksiz birisin ayrıca % 4 bütçe yiyardima ayırmışsin %96 nerede
    Cevapla
  • Byd 2 ay önce Şikayet Et
    Mansur ülkücüyüm diyor, ne işin var chp de, bugün chp nin misyonu Dem i güçlendirmek, pkk ya dolaylı destek olmaksa ki böyle, niye chp ye oy verelim, seçmen aptal değil.
    Cevapla
  • tokatlı 2 ay önce Şikayet Et
    chp hdp pkk tencere mısalı turkıye için buyuk tehlıke oldugunu göremeyen mankurtlar bankamatık çı oldugunu göruyoz onun için onlar çıkarlarını hesab eder hdp bölme hesabı al ulkeyı ver parayı kafa bu
    Cevapla
  • Ziyaretci 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Altınok bu adama dikkatle bakın.Bu adamı süpürgesiz çöp toplayacaksın.
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Mansur mu şeffaf mış? Doğru ya O kadar şeffaf ki Ankara'da hizmetini göremedik
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!