AK Parti adayı Turgut Altınok: İYİ Partili üyelere tehditler var

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, kendisine oy vereceğini söyleyen İyi Partili üyelerin de tehdit edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 02.03.2024 08:55 GÜNCELLEME 02.03.2024 09:00
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, TGRT Haber'deki Gündem Özel programında seçime ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Altınok'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle;

"Sokağın nabzı iyi. Coşku ve ilgi iyi. Sokak önemlidir. Sosyal medya anketleri var bir de gerçek anketler var. Ankaralı hemşerilerimizin iradesine saygılıyız. CHP, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yalan söyledi. Özür dilemeliydiler. CHP tabanı hayal kırıklığına uğratıldı. CHP Ankara'da yüzde 30 oranında oy aldı.

Altınok'a soru soran kişi Mansur Yavaş'ın personeli çıktı, algı çöktüAltınok'a soru soran kişi Mansur Yavaş'ın personeli çıktı, algı çöktü

"VATANDAŞ ANKARA'NIN KAYIP 5 YILINI GÖRÜYOR"

CHP'liyim ama sana oy vereceğim diyenler var. Vatandaş Ankara'nın kayıp 5 yılını görüyor. Burası Başkent 7 vatandaşımız selden öldü. Seçimden seçime milliyetçilik ve vatan sevgisi olmaz. İHA'lar SİHA'lar Türkiye'nin gururudur. İçerde ve dışarıda operasyonlar olmasaydı daha farklı bir yapı olacaktı. PKK'nın kampları vardı şuan tüm  kampları tarumar edildi. Biz Yunan'ı Ege'ye dökmüş bir milletin evlatlarıyız.

2019’da Yavaş’ın en önemli artısıydı... 31 Mart'ta tabloyu altüst edecek faktör2019’da Yavaş’ın en önemli artısıydı... 31 Mart'ta tabloyu altüst edecek faktör

"KENTSEL DÖNÜŞÜM PLANLARIMIZI İPTAL ETTİ"

Mansur Yavaş seçildiğinde hizmeti önledi. Yavaş, kentsel dönüşüm planlarımızı iptal ettirdi. Herkesin başkanı olamadı, ambargolar uyguladı. Vatandaşa destek değil, köstek oldu. Ama bizim anlayışımızda adalet vardır, herkese hizmet etmek vardır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı herkesi kucaklamalı, herkesi dinlemeli. Biz asla kırıcı olmadık. Bir Yunus sevgisiyle siyaset ve hizmet anlayışımız oldu.

Turgut Altınok'tan son dakika 'anket' açıklaması!Turgut Altınok'tan son dakika 'anket' açıklaması!

"İYİ PARTİLİLERE TEHDİT"

Mansur Yavaş İyi Parti'ye operasyon yaptı. Büyükşehirde çalışan İyi Partili üyelere tehditler var. Bana son gelen bilgiler, işçi kardeşlerimize 'istifa edeceksin yoksa seni işten atacağız' diyorlar. Bunlar gerçek tabi. Benim duyduğum İyi Partiler 'sana oy vereceğiz' diyorlar.

Turgut Altınok seçilirse Ankara Büyükşehir'deki ilk icraatı bu olacakTurgut Altınok seçilirse Ankara Büyükşehir'deki ilk icraatı bu olacak

ULAŞIM PROBLEMİ

Ankara'da ulaşım ciddi bir problem. Otobüsler balık istifi gibi. Ankaralılar buna layık değil. Durakta bekleme süreleri arttı. Engelleme kısmı külliyen yalan. Getirdiği gündem maddeleri 99.8 oy birliğiyle kabul edildi. Engelleniyoruz demek şudur: Başarılı olamadık, verdiğimiz sözleri yerine getiremedik, ilçelere söz verdim, yerine getiremedim. Siyasetin erdemi şunu gerektirir: Söz verdim ama yapamadım. Polatlı'ya hala su gidemedi. Burası Başkent, Kızılay'da kaldırım taşları kırık. Birçok vatandaşın ayağı takılıyor düşüyor. Kızılay'da akşam 8.00'de hayat bitiyor. 18 saat mesaim var. İnanın aileler, gençler 2-3'te parkta huzurlu bir şekilde otururlar.

İlçelere gidiyorum köylerde kanalizasyon, su yok. Çankaya ve Oran'dakiler Keçiören'e geliyor. CHP'li ya da sosyal demokratız diyorlar misafirlerini Keçiören'e getiriyorlar. Keçiören'de 6 ayda buz pateni pisti yaptık. 700 sporcumuz var. Çocukların kaskı, pateni bizden. Çankaya'dan bize geliyorlar.

Turgut Altınok ile Mansur Yavaş farkı!Turgut Altınok ile Mansur Yavaş farkı!

"240 BİNADA İNŞAAT TAMAMLANMAMIŞ, VATANDAŞ MAĞDUR"

5 yılda Mamak'ta 160 konut teslim edilmiş. 240 binada inşaat tamamlanmamış, vatandaşlar mağduriyet içerisinde. Her seçimde diyor 1 kere başkanlık yapacağım bir daha yapmayacağım. Biz inşallah Mamak kentsel dönüşümü hızlıca yapacağız. Vatandaşa imar kolaylığı sağlayacağız. 4 binayı birleştiriyoruz. 2.8 sosyal donatı ve yeşil alan yapıyoruz. Daha yeşil bir Başkent oluyor.

OTOPARK SORUNU

Otopark sorununu da kökten kaldıracağız. 5 yılda bir kentsel dönüşüm planı yok. 58 kilometre metro sözü vardı. 5 santimetre yapılmadı. biz metro ağlarıyla ile öreceğiz. Trafikte Ankara İstanbullaşıyor. Havaalanına metro yapacağız.

"ANKARA'MIZ BÜYÜKŞEHİRDEN KASABAYA DÖNÜŞTÜ"

Yavaş'ın yaptığı yatırımlar bütçenin yüzde 4'ü. Ankara'da 15 milyarlık yatırım yok. Ankara yapılmayan yatırımlardan dolayı ciddi bir ulaşım ve trafik çilesi yapıyor. Mansur Yavaş ile karşı karşıya gelmeye hazırım. Ankara'mız büyükşehirden büyük bir kasabaya dönüştü.

ÖĞRENCİ VE EMEKLİLERE DESTEK SÖZÜ

Benim başkanlığımda 20 bin öğrencilerimize 1500 TL burs vereceğiz. Yurt problemi kalmayacak. 18 yaşa kadar ve üniversitelilere ulaşım ücretsiz olacak. Bin lira destek alan emeklilerimize 5 bin lira vereceğiz. Emeklilerimize destek olarak esnafı da canlandıracağız. Doğalgaz desteği 3 aydan 4'aya çıkacak.

SU ÜCRETLERİ YÜZDE 50 AZALACAK

Su fiyatları çok pahalı. Ankara'da suya yüzde 50 indirim yapacağız. Köylerde su aboneliği ücreti almayacağız. Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankaralı tüketiyor. Ayrıca tarıma destek olacağız. Biz proje bankasıyız."

KAYNAK: TGRT HABER
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Mine 1 ay önce Şikayet Et
    Yavaş ankaranin 5 yılını mahvetmistir Ona oy verenler kurununyaninda yasinda yanmasına sebep olmuslardir
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    turgut altınok u keciorenden biliyorum. çalışkandır. verdiği sözleri tutar. ankarayi ayağa kaldırır.
    Cevapla
  • Anıl Tan 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en pahalı suyunu biz kullanıyoruz, yazıklar olsun Manuk Yavaş.
    Cevapla
  • HanYavuz 1 ay önce Şikayet Et
    Su haktır deyip, maliyetine vereceğiz deyip seçimi kazan, sonra başkan olunca en pahalı suyu sat,bu tam chpkk zihniyetidir, bir de buna ülkücü diyorlar, sadece gülüyorum
    Cevapla
  • Burhan Uysal 1 ay önce Şikayet Et
    pkk şehir yapılanması kck, Dhkp-c Mlkp.... terör örgütü üyelerinin dikkat çekmemek için pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem ortağı CHPkk binalarında saklandığı iddiası kesinlikle araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • yorgun 1 ay önce Şikayet Et
    İyi partililer ülkcüdür, bir ülkücü chp den aday olan için chp ye oy veremez, şehirlerde özellikle istanbul ankara için pkk nın uzantısı Dem ile işbirliği yapan chp ye oy vermek teröre yeşil ışık yakmak olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’