Nevşin Mengü'den muhalefete Ankara uyarısı: Travma yaşarsınız

Anket firmalarının Ankara'da Mansur Yavaş'ı önde göstermesine temkinli davrandığını belirten Nevşin Mengü, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un kentin çeperlerinde, sessiz ve derinden bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.

GİRİŞ 29.02.2024 07:11 GÜNCELLEME 01.03.2024 09:20
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Seçimlere kısa bir süre kala siyaset meydanları hareketli. Özellikle kıyasıya yarışın yaşanacağı illerden birisi de başkent Ankara. Bu seçimde Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok ve CHP adına yarışan mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimlerde galip gelmek için mücadele verecekler.

ANKET UYARISI: SEÇMENE TRAVMA YAŞATIR

Bu süreç devam ederken, muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Nevşin Mengü'den dikkati çeken bir açıklama geldi. Nevşin Mengü kendi kanalında yaptığı açıklamada muhalefeti anketlerden üzerinden uyardı. Çoğu ankette Mansur Yavaş'ın önde gösterildiğini söyleyen Mengü, geçen seçimlerde muhalefetin anketler üzerinde yaşadığı travmayı örnek gösterdi.

"ALTINOK, SESSİZ VE DERİNDEN GİDİYOR"

Nevşin Mengü açıklamalarında şunları söyledi:

"Şimdi Ankara'da Mansur Yavaş'ın kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor, kimi anketlerden bahsediliyor bu anketlerde 10 puan falan önde görünüyor. Tabiki bu anket meselesi geçen seçimlerden de hatırlayalım, ben hangi anket olursa olsun üfleyerek yiyorum. Kimi anket şirketleri çıkıyor alakası yok seçim sonuçlarının ne bir açıklama yapıyorlar, ne bir özür diliyorlar öbür seçimde hiçbir şey yokmuş gibi cayır cayır anketlerini yayınlamaya devam ediyorlar. O yüzden anketler böyle gösteriyor ama kim bilir. Şimdi Turgut Altınok ile ilgili, kazanma şansı yok diyorlar Mansur Yavaş'a karşı ama Ankara'dan arkadaşlar şunu aktarıyor; 'Turgut Altınok sosyal medyada çok aktif değil ama kazalarda ve köylerde çok aktif' diyorlar. Sürekli kentin çeperlerinde, orada çalışıyor. Belki Çankaya'da çok fazla görmüyorsunuz, anketlerde farklı çıkıyor olabilir ama sessiz ve derinden gidiyor olabilir. Şunun için bunun altını çiziyorum, mayıs ayında bu anketler, anketçiler muhalefet seçmenini çokça gaza getirdiler şimdi yine bu anketler gazı verip verip sonra başka sonuçlarla karşılaşılırsa bu sefer bu travmayı muhalefet seçmeni hiç atlatamaz. Onun orada dikkatli olmakta fayda var."

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 82
  • Yüksel 1 ay önce Şikayet Et
    Yollar berbat
    Cevapla
  • emre19 1 ay önce Şikayet Et
    oy çalışan kimselere verilir. çalışmayana verilmez beş yılı bitti ben Su faturaralarına yaptıkları zamdan başka içraatlarını görmedim 24 lirakil faturalar 600- 700 yuz lira oldu. HANİ SUYA ZAM YAPMIYACAKLARDI. Palavra.....
    Cevapla
  • derin devlet 1 ay önce Şikayet Et
    Nevşin dersini almış. Yaygarayla sonuç alamayacağını anlamış. Zaten CHP'nin güvenilir bir yeri de yok demiş. Aferin evladım. Altınok 10 yıl önce başkan olacaktı. Fetöcüler Gökçek aşkıyla Altınok'un önünü kesti. nasibi varmış yine başkan olacak inşallah. Ankara'lılara hayırlı olsun.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    vay angaram vay mahsur belediyenin yerlerini sata sata bitiremedi ama kendisi bitti artık BY BY MAHSUR...
    Cevapla
  • konuk 1 ay önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası yok, Mansur çalışmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı