Bakan Güler, Bakan Fidan ve MİT Başkanı Kalın bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

GİRİŞ 11.03.2024 15:07 GÜNCELLEME 11.03.2024 15:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığında kritik toplantı... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 24
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya bize S-400 vererek NATO'da bir parçalanmayı belki uzaktan keyifle seyrediyor. Ama şu da bi gerçek ki "LOZAN'da imzası olmayan ABD'nin tüm gayreti ister VADEDİLMİŞ TOPRAKLARIN İsraile geçmesi için debeleniyor diyelim, ister 1918 Wilson prensiplerine göre "Büyük Ermenistan ve Büyük Kürdistan hayali diyelim" ÖNCELİKLİ TEHTİD ABD VE EMPERYALİZM ŞU AN
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ ...!!! 5 KORİDOR ve PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.ERBİL-HAZAR (PJAK KORİDORU). Harita üzerinde çizdiğinizde ortaya 5 köşeli sarı bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız. PENTAGON’un yeni merkezi Erbil, İskenderun-Erbil-Kızıldeniz arasında kurulacak Büyük İsrail !!??
    Cevapla
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Allah (cc) yardımcınız olsun, doğru yoldan ayırmasın
    Cevapla
  • Akk 1 ay önce Şikayet Et
    Zorlu 3 lü... Maaşallah.... Allah'ım yardımcınız olsun inşaAllah güzel insanlar... Türkiye nin geleceğinde görev alacak kişiler... Sonuna kadar sizinleyiz....
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Erbil'i İncirlik askeri üssüne bağlayacak olan PKK/YPG terör koridorunu Türkiye engelleyince Siyonistler de başka bir koridor açmak zorunda kaldı. Gazze'ye İncirlik askeri üssüne alternatif bir askeri üs kuracaklar. Bu askeri liman ile Ürdün üzerinden Erbil'e bir terör koridoru açarak Erbil üzerinden büyük bir savaş başlatacaklar. Türkiye bu plana da engel olmak zorunda.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rockefeller/Rothschild odaklı, ABD/İngiltere pasaportlu Elvanjelist/Siyonist çetenin hep birlikte Gazze'yi işgal etmelerinin sebebi budur. Bu işgalin çok kolay olacağını, Gazzelilerin Gazze'yi boşaltacağını düşündüler ama Gazzeliler direnince çark edip Gazzelilere insani yardım bahanesiyle sahile Liman yaparak Gazze'ye girmek ve yerleşmek istiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Muhtemelen sivilleri de bu limandan barışçıl! bir şekilde tahliye edeceklerdir. Erbil'i Hatay üzerinden Akdeniz'e açamayan Siyonistlerin amacı Gazze'yi bir giriş kapısı olarak kullanarak Erbil'i Akdeniz'e açmak ve büyük bir savaş için buradan lojistik destek sağlamaktır. Türkiye buna engel olmak zorundadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor