Erdoğan açıkladı: Büyük İstanbul Mitingi'ne kaç kişi katıldı?

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi'ne 650 bin kişinin katıldığını açıkladı.

GİRİŞ 24.03.2024 15:28 GÜNCELLEME 24.03.2024 15:58
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi'ne 650 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinginde taktı.

Erdoğan'ın mitingde verdiği mesajlardan öne çıkanlar şöyle: 

  • Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor.
  • Murat Kurum'la İstanbul'da yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için bir hafta çok çalışacağız.
  • Kendini İstanbul'un sahibi zanneden, ne bu şehri, ne bu şehrin insanlarını hiç anlamamış olanlarla bir yere varılmaz.
  • Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir, bize.
  • İstanbul, son 5 senedir yeniden 1989-1994 dönemine dönme emareleri göstermeye başladı. Eser ve hizmet namına zaten ortada elle tutulur hiçbir eser yok. Üzerinde emekleri olmayan işleri sahiplenme cinliklerini bir kenara bırakırsak geriye koskoca kayıp 5 yıl kalıyor.
  • Yarısı kayakta, yarısı tatilde, yarısı seçim kampanyalarında genel başkanını devirmek için geçen bir dönemden geriye elbette bir şey kalmadı, kalmıyor.

Son dakika: Tarihi dev miting başladı! Başkan Erdoğan'dan son dakika mesajları...Son dakika: Tarihi dev miting başladı! Başkan Erdoğan'dan son dakika mesajları...

Yeniden Refah Partisi'nden istifa etmişti: Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktıYeniden Refah Partisi'nden istifa etmişti: Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • Turgut 1 ay önce Şikayet Et
    Ramazan ayı ve Rusya'daki saldirıdan dolayı güvenlik endisesi baş sebepler olmakla birlikte miting toplantilarıda ahengini yitiriyor.Secmen sandıkta görevini yapiyor
    Cevapla
  • Zaza 1 ay önce Şikayet Et
    Oruçluydu millet ondan gidemedi
    Cevapla
  • Mücahit 1 ay önce Şikayet Et
    Muhtemelen, ana-babaları sağ iken huzur evlerinde kalan zihniyete oy verenler, millete mitingler üzerinden akıl vermeye kalkıyor..! Bizler ana-babalarını baş tacı edenleriz, gerek sağlığında, gerekse toprak altında!
    Cevapla
  • hak 1 ay önce Şikayet Et
    katılım çoktur deniliyorsa hayırlı olsun azdır deniliyorsa geçmiş olsun
    Cevapla
  • yistif - Rize 1 ay önce Şikayet Et
    Faizi yüzde 50 seviyesine zamanında neden çıkartmadık da bütün fiyatların 10 kat, 20 kat artmasına göz yumduk. Bunun açıklamasını bir bilen yapabilir mi lütfen. Kur korumalıya o kadar para verileceğine faizler arttırılsaydı olmaz mıydı? Şuan ev almanın hayal olduğu bir ortamda bu insanlar nasıl ev sahibi olacak. Evlilikler yarı yarıya azaldı bunun hesabını yapan bir kurum var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri