Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Mansur Yavaş'ın girmeyeceği kılık yok

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Mansur Yavaş'ın Bahçeli'ye yazdığı mektubu hatırlatarak, "Siyasi ve şahsi menfaatleri için onun girmeyeceği kılık yoktur" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Mansur Yavaş'ın girmeyeceği kılık yok
Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Mansur Yavaş'ın girmeyeceği kılık yok
GİRİŞ 26.03.2024 18:20 GÜNCELLEME 26.03.2024 18:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, CHP'nin ABB Adayı Mansur Yavaş hakkında  dikkati çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Yıldırım, "Mansur Yavaş’ın kimlerin esiri olduğunu 2010 yılında MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yazdığı mektubu baştan sona sindirerek okuyun, emin olun her yönüyle anlayacaksınız" dedi. 

"MENFAATİ İÇİN GİRMEYECEĞİ KILIK YOK"

"Yavaş'ın milliyetçi-ülkücü maskesiyle yola çıkıp sola yoldaş olduğunu" belirten Yıldırım, "Böyle bir adam İngiltere’deki PKK dostlarıyla da el sıkışır, Chatham House gibi kuruluşlarda da pozlar verir, CHP’nin PKK ilişkilerine de susar… Siyasi ve şahsi menfaatleri için onun girmeyeceği kılık yoktur" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın skandalları bitmiyor: Abdülkadir Aydoğan'ın afişlerini toplattı!Mansur Yavaş'ın skandalları bitmiyor: Abdülkadir Aydoğan'ın afişlerini toplattı!

'Haram yemedim' diyen Mansur Yavaş'ın karnesi ortaya çıktı'Haram yemedim' diyen Mansur Yavaş'ın karnesi ortaya çıktı

Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı topa tuttu: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı topa tuttu: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    desene dansöz gibi
    Cevapla
  • Bülent Duman 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • fatih 1 ay önce Şikayet Et
    aynen.
    Cevapla
  • fevzi 1 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla
  • Tuna 1 ay önce Şikayet Et
    Çok ağır sözler kullanılıyor, siyaset bu olmamalı, kazanmak için her yol mubah olmamalı, kul hakkı ve ahlaki değerleri düşünmeli.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 ay önce Şikayet Et
    Hakedene hakkettiği gibi hakkını vermezsen bu düzen böyle gelir gider...Hepsi için geçerli söylediklerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...