CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!

CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

GİRİŞ 29.03.2024 11:36 GÜNCELLEME 29.03.2024 11:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bir dönem TOKİ'de görev yapan CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında, "Murat Kurum ile birlikte çalıştınız mı? Çalıştıysanız nasıl bulursunuz Kurum'u?" sorusunu cevapladı.

Mesut Özarslan, Murat Kurum ile hem TOKİ'de birlikte çalıştıklarını hem de geçmişte okul arkadaşı olduklarını anlatarak, "Sayın Kurum ile de biz aynı zamanda okul arkadaşıyız, şahsını da çok severim. Gerçekten de düzgün ve dürüst bir insandır, o dönemde de ortak derslerimiz vardı biz gündüzcüydük, Sayın Kurum gececi dediğimiz bir sistemde ortak dersler alıyorduk o dönemden tanırız. Daha sonrasında da TOKİ Konut İdaresi'nde beraber çalışma şansımız oldu, başarılı işlere de imza atan bir arkadaşımızdır. Biz beraber projelere de imza attık. Yani iyi tanışırız kendisiyle" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TGRT HABER
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Osmanlı Başkenti 4 hafta önce Şikayet Et
    Makariosun heykelini Göreve gelir gelmez personel listesi kopyasını Ha birde soyadını değiştirdiğini de eklemek isterim.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaslar işte mevzu bu. Ankara'da siyasiler birbirleriyle kankalar lakin toplum kutuplastiriliyor.
    Cevapla
  • Cezmi 4 hafta önce Şikayet Et
    Kutuplaşan chpliler bizim yanımıza gelsin sorun çözülür
    Cevapla
  • Aslı gibi. 4 hafta önce Şikayet Et
    Mesut Özarslanı CHP'liler linç ederler..Sen nasıl ekoyu övmüyorsun diye.. Allah yardımcısı olsun kimseden çekmemiştir CHP'den çekeceğini..
    Cevapla
  • misafir3 4 hafta önce Şikayet Et
    iş yerine yayan gitmek isteyen metrobüsü ittirmek isteyen otobüslerden çıkan dumanlarla ısnmak isteyen oyunu ekoya versin.
    Cevapla
  • Ayaz 4 hafta önce Şikayet Et
    Soruyu soran spikerin moralli pozuldu he anlasildi diyor keko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler