Resmi sonuçları beklemeyip koltuğunu CHP'ye devretti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Gedüz resmi sonuçları beklemedi, görevini seçimi kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez'e devretti.

GİRİŞ 02.04.2024 06:31 GÜNCELLEME 02.04.2024 10:34
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinde milyonlar sandık başına gitti, yerel yönetimler belirlendi. YSK resmi sonuçları henüz ilan etmedi ancak Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Gedüz, resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden görevini seçimi kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez'e devretti.

"CHP AİLESİNİ CAN-I GÖNÜLDEN KUTLARIM"

Görevi devreden AK Partili Başkan Gedüz, "CHP ailesini bu başarısından dolayı can-ı gönülden kutlarım. Allah üç dönem üst üste belediye başkanı olmayı bana nasip etti. Tek partili dönemi saymazsak CHP, Kırkağaç'ta ilk kez belediye başkanlığı kazanıyor. Kendilerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gedüz, "Yakamda gururla taşıdığım belediye başkanlığı rozetim Üstün başkanın yakasında daha güzel dalgalanacak. Bu rozetimi ona takıyorum. Kırkağaç'ımız için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

"75 YILDAN BERİ BİZ BUNA HASRETTİK"

Görevi devralan Dönmez ise, "Gedüz bana, 'Mazbatayı beklemene gerek yok, halk sana gereken mazbatayı verdi zaten' dedi. Yaklaşık 75 yıldan beri biz buna hasrettik. Halk içinde bir ittifak yaparak bu hasrete son verdik. Kırkağaç'a ve halkına yeni başkanı hayırlı olsun. Mekânın sahibi mekâna geldi arkadaşlar." diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 43
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Kaçın arkadaşlar mekanın sahibi geldi, mekan babasından miras kalmış !
    Cevapla
  • Karahisarî 4 hafta önce Şikayet Et
    Eski Başkan değil ama Kırkağaç kaybetmiş. Eski başkanın olgunluğu ve mütevaziliği ile yeni başkanın toyluğu ve adap sınırlarını aşan sözleri apaçık ortada.
    Cevapla
  • Mehmet 4 hafta önce Şikayet Et
    fatih ve misafir yorumcular sizin yaptiginiz hiç olmamış.herkes karakterini ortaya koymuş.iki başkanın farki burda.
    Cevapla
  • Kırsehirli 4 hafta önce Şikayet Et
    İki adayın fotoğrafına bakınca kalite farkı belli oluyor, Chp adaylarına nasıl oy veriyorlar akıl alır gibi değil
    Cevapla
  • Fikret 4 hafta önce Şikayet Et
    Kesin oyları çaldı bu CHP kırkağaçta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!