MHP, Kütahya'da seçimin iptali için başvuruda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) CHP adayı Eyüp Kahveci'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 602 oy farkla sonuçlanmasının ardından, 'Seçiminin iptali ve oyların yeniden sayımı' için İlçe Seçim Kurulu'na başvuruda bulundu.

 MHP, Kütahya'da seçimin iptali için başvuruda bulundu
MHP, Kütahya'da seçimin iptali için başvuruda bulundu
GİRİŞ 02.04.2024 16:02 GÜNCELLEME 02.04.2024 16:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP'li Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Bir çok gerekçe ve usulsüzlük nedeniyle öncelikle seçimin iptal edilmesini istiyoruz. Gerekli bilgi ve belgeleri İlçe Seçim Kurulu'na sunduk. Süreci takip ediyoruz" dedi.

Kütahya'da, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'li belediye başkan adayı Eyüp Kahveci, en yakın rakibi MHP'li belediye başkanı ve adayı Alim Işık'a 602 oy farkıyla geçerek seçimlerin galibi olmuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Nurbal 3 hafta önce Şikayet Et
    Seçimin iptal edilme gerekçesi ,yeterli ve geçerli bir sebep değilken istediğimiz sonuç çıkmadı hadi olur olmaz sebepler bulup seçimi iptal ettirelim demek ne kadar doğru bir davranış , bu kadar insanın kullandığı seçim iradesine saygısızlık ve haksızlık değil mi kul hakkına girmiyor mu düşünmek lazım biraz
    Cevapla
  • Osman 4 hafta önce Şikayet Et
    Belediye başkanı Alim ışık iş yapıyor bencede tekrar olur inşallah amin
    Cevapla
  • ERSİN SAAT 4 hafta önce Şikayet Et
    Yazık Çok Yazık ! Göz göre göre Chp ye teslim edilen Kütahyamız ! Mevcut Belediye Başkanımız Alim Bey ile yola Cumhur ittifakı çatısı altında devam edilmemesi çok büyük hata ! Ders olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehadet haberi Kudüs şehidinin evine ulaştı!
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum