DEM Partili Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hadsiz tweet

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı'nı hedef alan DEM Partili Hasip Kaplan'ın son paylaşımına tepki yağıyor.

GİRİŞ 03.04.2024 13:43 GÜNCELLEME 03.04.2024 13:51
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Korkusundan Türkiye'ye gelemeyen ve Almanya'da yaşayan DEM Partili Hasip Kaplan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

Kaplan, "Bu gidişle Tayyip'in sonu, Saddam'dan beter olacak" ifadelerini kullandı.

Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle hakkında soruşturma yürütülen Hasip Kaplan, 2019'da yurt dışına kaçmıştı. Kaplan hakkında kırmızı bülten kararı çıkarılmıştı.

ERDOĞAN'A HAPİS TEHDİDİ

Kaplan, 14 Mayıs 2023'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce de Erdoğan'ı hedef alarak, "15 Mayıs'ta Selo çıkacak, Tayyip girecek" paylaşımı yapmıştı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • Şüheda... 1 ay önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş burası eski Türkiye değil hain... Reis için dava için vatan için ölür ve öldürüz... Sarı torbalardan bir tanede sana gönderelim mi bir gün MİT senide havaya uçurursa sarı torbada gerekmez... Yerel seçimi genel seçim mi sandın...
    Cevapla
  • Kurdi 1 ay önce Şikayet Et
    Abdnin çocuğuyım diyor işte saddamı ve ırakı biçtilerya.ama biz ırak halkı değiliz zorto baban abdye aynen bildir
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru demiş, sonu kötü olacak
    Cevapla
  • Özgür Filistin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Türk Milleti Erdoğan'ı yedirir mi zannediyorsunuz. Çanakkale nasıl geçilmediyse Erdoğan'ın önündeki bizi de geçemezsiniz. Siz var ya siz ancak konuşursunuz türk milletinin gücü ve cesareti karşısında sizi fare deliğine sokarız.
    Cevapla
  • saki 1 ay önce Şikayet Et
    al Van da gitti.. asaglik herifin aday olmasi bile yasakli iken bile secim kazabiliyor ! bu isler ancak bizim ulkede olur baska yerde mumkun degil ! ulke teroristlere teslim ediliyor..! cook yazik , haydi ellerinize kina yakin chp sol tayfasi ve fatih erbakan bey ulke bolunuyor.. !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana