Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...

AK Parti'de dün gerçekleşen MKYK toplantısında seçim sonuçları ayrıntılarıyla ele alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kritik toplantıda bayrak değişimi mesajı verdiği öğrenildi.

GİRİŞ 18.04.2024 14:17 GÜNCELLEME 18.04.2024 15:12
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

AK Parti'de 31 Mart'ın ardından gerçekleşen ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında sonuçlara ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Seçimin sayısal sonuçları ile illerdeki durum ele alındı. Şimdi sırada bu veriler ışığında siyasal sonuçların değerlendirilmesi var.

DEĞİŞİM MESAJI

NTV'nin haberine göre; AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK'nın açılış konuşmasında uzun bir seçim değerlendirmesi yaptı.

Sonuçların üzerinde dikkatle durulması gerektiğini belirten Erdoğan, "Bayrak değişimine gideceğiz. Bünyemizde gerekli değişimleri yapacağız." ifadesini kullandı.

Erdoğan, yıl sonuna doğru yapılması planlanan kongrenin de parti içinde bir yenilenme fırsatı sunacağını söyledi.

Yönetim kademelerinde değişimin kongreden önce olabileceği de belirtiliyor.

MEVCUT EKONOMİ PROGRAMI DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında AK Parti seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti. Bu durumun altında yatan nedenin ortaya çıkartılması gerektiğini aksi halde sorunun süreceğini söylediği de öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ekonomiye yönelik de mesaj verdi.

Fahiş artışlara değinen Cumhurbaşkanı, gerekli önlemlerin alınacağını ve yeni dönemde sıkı tedbirler getirileceğini belirtti.

Erdoğan mevcut ekonomi programının da süreceğini kaydetti.

KAYNAK: NTV
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Sema 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP nin kazanımdan çok üzülüyorum özelliklede İstanbula tekrar ekrem belası ne olacak bilmiyorum? CHP liler iktidar naraları atıyor azmışlar,yerelde DEM ile kent uzlaşısı yaptılar oylarını aldılar CHP DEM siz yapamaz yerelde kent uzlaşısı yapan imamoğlunu pofpoflayan DEM liler zayıf karnını öğrendi Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülke uzlaşısımı yapacaklar nasıl pazarlıklar sunacaklar vahim
    Cevapla
  • Kamil 1 hafta önce Şikayet Et
    Kapital Sistem diyor ki birileri muhteşem kazansın ,$ Trilyonerleri çıksın . Keza ABD vatandaşı da tatminkar $ 10 Bin ve üzeri gelirler kazansın , $ parası her daim kıymetli olsun . Çin , Japonya endüstrisi onlar için çalışsın , Körfez Arap onlar için petrol üretsin . Asya , Afrika , Latin Amerika tüm kaynaklar sömürülsün . Bizim Sistem , onların ABD Sistemi ile rekabet edebilir mi ?
    Cevapla
  • Birgarip 1 hafta önce Şikayet Et
    Sevgili reisim.milletin içi gavurlaşírsa ,hizmet ,teknoloji ,maaş boş .ne kadar versen gidib dolar,altın ,ero alır.herkesin altında araba.trafik ortada,park yeri bulamıyor.yap benzinin litresini 250,mazotu 350 maaşlarda çok iyi.yeter.artsr bile.zengin bölgeleri ,sana oy vermedi.yine garibanlar seninle.ha birde malul, engelli,hasta,husta maaşlarıda kes.cankurtaran,isteyenden, hastahan
    Cevapla
  • Doğan Aslan 1 hafta önce Şikayet Et
    Mevcut ekonomide ülkemizin yüzde 70 ine tekabül eden düşük ve sabit gelirli fiyat istikrarsizligi enflasyon ve pahaliliktan dolayı bende dahil uyarı anlamında sandığa gitmedi bu cok net.Bu ekonomide zengin yattığı yerden paradan para kazanıyor.Bununla beraber vatandaşın bankalara veya çevresine aşırı borçlanması büyük etken oldu.Banka borçları ile ilgili bir çalışma elzemdir.
    Cevapla
  • Serpil 1 hafta önce Şikayet Et
    Bürokrasi de milletin canına okuyanlar vatandaşı dikkate almayan cimer hepsi gözden geçirilmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Hadi işine 1 hafta önce Şikayet Et
    Yok yaaa !!! Sanki başka işimiz yok da...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!