Özel'den vekillere "beyaz sayfa" imalı uyarı

Kurultaydan sonra milletvekillerine ilk ciddi uyarısını yapan CHP lideri Özel, "beyaz sayfa" imasında bulundu, "Bu sayfada sadece bizimle birlikte yol yürümek isteyen vekiller olacak" dedi.

Özel'den vekillere "beyaz sayfa" imalı uyarı
Özel'den vekillere "beyaz sayfa" imalı uyarı
GİRİŞ 19.04.2024 10:48 GÜNCELLEME 19.04.2024 10:54
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

CHP'nin dün gerçekleşen kapalı grup toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, Kasım 2023'de değişimle sonuçlanan kurultay sonrasında, milletvekillerine yönelik ilk ciddi uyarısını yerel seçimden sonra yaptı. 

CHP lideri Özel'in vekillere beyaz sayfa imasında bulunduğunu belirten kaynaklar, şunları söyledi: 

"Sayın genel başkanımız, özetle, beyaz sayfa açılmasından bahsetti. Bu beyaz sayfada sadece kendileriyle birlikte yol yürümek isteyen vekillerin olacağını söyleyerek arkadaşlarımızı uyardı."

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • Dertli 15 saat önce Şikayet Et
    Bugün millete hedef taksim diye fişteklersen böyle arbede çıkar. Kırılan tahrip edilen bütün kaldırım taşlarının zararını size ödetmek lazım. PKK ile kirli isbirligi yapan nereye beyaz defter açacak hadi yürü
    Cevapla
  • yalovalı 1 gün önce Şikayet Et
    Defter kirli defter hala beyaz sayfadan bahsediyo şeş başkan
    Cevapla
  • Hayalet 2 gün önce Şikayet Et
    Sizde bu beyaz sayfa zırvalarına inandınızmı. dem li terörist lerle chp ortaklaşa 1 Mayıs ta ortalığı karıştırmak için hazır bekliyorken,chp nin başındaki kepazenin beyaz sayfa yalanlarina inanmayın.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 gün önce Şikayet Et
    Yani takiyye yapılacak size ancak milli görüşçüler inanır
    Cevapla
  • Ali 2 gün önce Şikayet Et
    Sayın özel arkasına aldığı bu rüzgarı devam ettirmek için evet beyaz bir sayfa açmalı kendisine oy verme ihtimali olan AKP seçmenine makarnacı bidon kafalı diyen adamları etrafından kovmali bir kibire kapılmadan tevazu ve alçak gönüllü olan bizzat Anadolu'nun içinden çıkan samimi yüzleri yazmalı o Beyaz sayfaya en önemlisi samimiyetle kendini anlatmalı ve millete karşı iyi niyetli olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı