Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti

Partisinin düzenlediği kampta kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Ahmet Davutoğlu, "Benim hiçbir hatam yok. 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağım, tereddütü olan aramızdan ayrılsın" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 06.05.2024 11:30 GÜNCELLEME 06.05.2024 11:55
Bu Habere 320 Yorum Yapılmış

Yerel Seçimlerde hiçbir belediye kazanamayan Gelecek Partisi, genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla Genişletilmiş İstişare Kampı düzenledi.

Kampta Davutoğlu’na karşı İstanbul Milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin ile bazı yöneticilerden ciddi eleştiriler yapıldı.



OLAĞANÜSTÜ KONGRE ÇAĞRISI YAPILDI

Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin de açıkça Davutoğlu’na olağanüstü kongreyi topla diye çıkış yaptı. Bazı partililer de olağanüstü kongre teklifine destek verdi.

BEN BAŞARILIYIM, PARTİ BAŞARISIZ

İktidarı ve muhalefeti eleştiren Davutoğlu’nun eleştirilere verdiği cevap ise başarısızlığın asıl nedeni olarak ifade ediliyor. Davutoğlu yaptığı değerlendirmede “Benim hiçbir hatam yok. Benim toplumsal karşılığım partinin çok önünde. Ben başarılıyım, parti başarısız” yaklaşımını açıkça dile getiren Davutoğlu, 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağım, tereddütü olan aramızdan ayrılsın” açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: ODA TV
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 320
  • Zeyrek Oduncu 1 hafta önce Şikayet Et
    Üniversite de hocalığı bırakip siyasete girmesi için Abdullah Gül ve Erdoğan ikna etmişti,tüm direnmelerine karşılık emirle göreve geldi. Demek ki siyasette koltuk sevdası bir kere başlamasın
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Davutoğlu ARTIK YETER sen siyaset yapma ait olduğu YERE gidin hayırlı yolculuklar diliyorum ülkemi terket lütfen havayı kirletme çoook kötü kokuyooorsuuuun
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    çok komik hiç gülesim yoktu
    Cevapla
  • Ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu arkadaş ta sıyırdı.
    Cevapla
  • Nevzatt 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet sen başarısız değilsin ben başarısızım Ahmet Abi. Özür dilerim. %0, 5 oy benim yüzümden .
    Cevapla
  • HUKUKÇU 1 hafta önce Şikayet Et
    Yüzde 0.07 doğrusu. İstersen seçim sonucuna bakabilirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!