Özgür Özel'den Volkan Konak mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden şarkıcı Volkan Konak için taziye mesajı yayımladı.

Özgür Özel'den Volkan Konak mesajı
Özgür Özel'den Volkan Konak mesajı
GİRİŞ 31.03.2025 13:23 GÜNCELLEME 31.03.2025 13:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Özel, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Acımız büyük. Müziğimizin güçlü seslerinden, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı değerli sanatçımız Volkan Konak'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Son olarak Atatürkçü Düşünce Derneğinin ödül töreninde bir araya geldiğim, vefatına kadar 'Devrimciler korkmaz' diyerek, bu ülkeden yana duruşundan taviz vermeyen Volkan Konak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve müzik camiasına başsağlığı diliyorum."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • ASKER 1 ay önce Şikayet Et
    dinsizler için ALLAHTAN rahmet dilenmez ama seningibi dinsizler diler sonuç oooooooo
    Cevapla
  • Sedat Sefa 1 ay önce Şikayet Et
    Adam İslama saldırıyor sen rahmet diliyorsun.
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Tabiki taziye yaınlayacaklar.Dostlarından biri öldü.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl öldüysen öyle dirilirsin
    Cevapla
  • ŞARKIN SESİYİM 1 ay önce Şikayet Et
    DEVRİMCİLER KORKAKTIR.AYRICA ĞÜVENİLMEZ.MİSAL: 1980 önceleri bağırıyorlardı kahrolsun amerika,kahrolsun emperyalizm diyorlardı türkiyeden kaçanların %90 emperyalizmin kucağında barınıyorlar ,yani haçlını kucağında oturuyorlar.KOMONİST ÇİN veya KOMONİST RUSTADA BARINAN ÇOK AZ KİŞİ VARDIR NAZIM HİKMET HARİÇ okuyun nasıl bir yalancı oldukları ortadadırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarife dünya devini vurdu! Ünlü marka Skechers resmen satıldı
2025 yılına damga vuran otomobiller! Fiat zirveden indi