Aslı Baykal'dan, Özel'e bomba gönderme: Yolsuzluklara bulaşmış yapıyla muhatap olmadılar
Aslı Baykal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert sözlerle hedef aldı. Baykal, "Yapılan yıkıcı sokak eylemlerini büyütemediler, boykotlar sonuç vermedi. Yabancı ülkeler yolsuzluklara bulaşmış bir yapı ile muhatap olmadılar" dedi.

CHP'nin merhum başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve partinin son dönemde içinde bulunduğu kaos zinciri hakkında sert açıklamalarda bulundu.
Özel'in parti kurultayı sonrası izlediği yıkım siyaseti nedeniyle tepki gösteren Baykal, "Yıkıcı sokak eylemlerini büyütemediler, boykotlar sonuç vermedi" dedi.
'YABANCI ÜLKELER YOLSUZLUKLARA BULAŞMIŞ BİR YAPI İLE MUHATAP OLMADILAR'
Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
Yapılan yıkıcı sokak eylemlerini büyütemediler, boykotlar sonuç vermedi. Yabancı ülkeler yolsuzluklara bulaşmış bir yapı ile muhatap olmadılar.
'SAVAŞ İLAN ETTİM DİYOR, DÜŞMAN TOPRAKLARINDA MISINIZ?'
O yapı doğrudan devleti ve toplumu hedef almaya başladı. Savaş ilan ettim diyor. Savaşmak diye bir siyasi faaliyet mi var? Düşman topraklarında mısınız?
'ÜLKEYİ BÖLMEYE KATKI SUNUYOR'
Kurultay öncesi her kesime yapılan ödemelerin açığa çıkması mı bu yıkıcı düzeye getirdi bilinmez. Ama bu yol yol değil, bu dil dil değil, buna katılan herkes ülkeyi bölmeye katkı sunuyor. Yakında üyelerine üniforma da giydirmeye başlarlar.
-
Muammer 2 hafta önce Şikayet EtAslı hanım,rahmetli babanızın Genel Başkan olduğu dönemde de partinin bir kanadı bölücülerle kol kola geziyordu ama babanız fren yapıyordu.Yoksa chp de o gurup her zaman var zaten.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Balyoz 2 hafta önce Şikayet EtÖzel ne zaman içeri alınacak ??Beğen Toplam 1 beğeni
-
Çelik 2 hafta önce Şikayet EtÖzgür özelin yaptığı hareket ile terörist İsrail'e hizmet ediyor olmuyor muBeğen Toplam 1 beğeni
-
CHP Deyince 3 2 hafta önce Şikayet EtOlan biten bu kadar açık olduğu halde işi sulandıran ve ”bana bakan Atatürk’ü görür” diyecek kadar istismarın dibine vuranların yolu aynı noktada birleşiyor: Atatürk ismini hayasızca dibine kadar istismar edip soygun ve yolsuzluk çarkına devam etmek ve bu uğurda terörü bile finanse etmek. Milletin kaynaklarını sömürenler, ülkenin bekasında kast edenler hukuk önünde mutlaka hesap verecek.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Gardass 2 hafta önce Şikayet EtIcisleri asli baykalı biran once chp kayum olarak ataması gerek ulkenin menfatineBeğen Toplam 1 beğeni