Pervin Buldan'dan CHP'yi kızdıracak paylaşım: Hemen sildi

Terörsüz Türkiye komisyonunun İmralı'ya gitme kararına CHP'nin katılmaması büyük tepki çekti. DEM Partili Pervin Buldan "Ana muhalefet partisi DEM Parti'dir. Nokta." paylaşımı yapıp hemen sildi.

GİRİŞ 22.11.2025 10:39 GÜNCELLEME 22.11.2025 10:59

TBMM’deki Terörsüz Türkiye Komisyonu İmralı’ya heyet göndermeye hazırlanıyor. Dünkü toplantıdan İmralı'ya gitme kararı çıkarken MHP ve AK Parti olumlu adımlar attı.

CHP ise İmralı'ya partiden kimseyi göndermeyeceklerini duyurdu.

DEM'DEN CHP'YE TEPKİ GELMİŞTİ

Bu açıklama DEM Parti'den büyük tepki gördü. Partiden yapılan açıklamada, "Ne var ki, bazı siyasi çevrelerin bu tarihi adıma mesafeli yaklaşımlarını da üzüntüyle karşıladığımızı belirtmeliyiz. Barış süreçlerinde cesaret ve ileri görüşlülük her zaman takdir edilmeyi hak eder. Tereddütler ve kaçınmalar toplumsal vicdanı yaralar. Demokratik siyasetin gereği, böylesi tarihsel bir süreçte halkların ortak geleceğine dair alınacak kararlarda yan yana durmak, omuz omuza yürümektir" denildi.

"ANA MUHALEFET PARTİSİ DEM'DİR"

Öte yandan İmralı heyetinde yer alan DEM Partili Pervin Buldan ise bir paylaşım yaptı. Buldan, X hesabından "Ana muhalefet partisi DEM Parti'dir. Nokta." ifadelerini kullandı.

Buldan, gündem olan ve bir kesimin tepkisini çeken paylaşımını sildi.

 

Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 12
  • Derbeder 33 dakika önce Şikayet Et
    Neden kizsinki ne güzel iste ana muhalefet partisi olmuşlar sizede millete hayırlı olsun
    Cevapla
  • Misafir 36 dakika önce Şikayet Et
    Bu sorunun an müsebbibi olan chp zihniyetinden başka ne bekliyordunuz? Suç onların mı Demin mi!
    Cevapla
  • Gazi 43 dakika önce Şikayet Et
    seçime giderken beraber, terör bitsine giderken gelmez. bunlarda bize yeter.
    Cevapla
  • Şenol 47 dakika önce Şikayet Et
    Bu Chp bu ülkeye bu Millete köstek olmayı ne zaman bırakacak.
    Cevapla
  • reiseven 55 dakika önce Şikayet Et
    yeyin birbirinizi. nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dev zirveye Erdoğan damgası! G20 kitapçığında tarihe geçen sözler
En yüksek rakamı hangi banka veriyor? Emekli maaşı promosyonları güncelledi