Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? GS Barcelona hangi kanalda ve saat kaçta...

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını liderlikle tamamlayan Galatasaray, doğrudan Son 16 turuna katılım sağladı. Temsilcimizin rakibi, Play-Off elemelerinde güçlü Napoli'yi eleyen Barcelona oldu. Peki Galatasaray Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İç saha ve dış saha maçlarının tarihleri belli oldu. İşte, GS Barça maçının yayın programı...

Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? GS Barcelona hangi kanalda ve saat kaçta...
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? GS Barcelona hangi kanalda ve saat kaçta...
GİRİŞ 06.03.2022 21:09 GÜNCELLEME 06.03.2022 21:09

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu Lazio, Marsilya ve Lokomotif Moskova gibi güçlü takımların önünde, namağlup lider tamamlayan Galatasaray, turnuvanın Son 16 turunda Katalanların lokomotifi Barcelona ile eşleşti. Sarı Kırmızılılar oldukça zor bir kura çekmelerine karşın maçın tarihleri de belli oldu. Peki, Galatasaray Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? UEFA'nın yayınladığı açıklamaya göre, ilk müsabaka deplasmanda oynanacak. İşte, GS Barça maçının tarihleri...

Galatasaray Barcelona Maçı Hangi Tarihlerde Oynanacak?

Galatasaray ile Barcelona arasındaki UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu karşılaşmaları 10 Mart ve 17 Mart tarihlerinde oynanacak. Müsabakaların Türkiye saati ile 23.00'te başlaması bekleniyor. Sarı Kırmızılı taraftarın en az maç tarihleri kadar merak ettiği bir diğer detay da, maçın hangi kanalda yayınlanacağı bilgisi.

Galatasaray Barcelona maçı ne zaman ve saat kaçta?

GS Barça Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Sarı Kırmızılıların Barcelona ile oynayacağı iki karşılaşma, Exxen'in önceki yıl kurduğu ExxenSpor adlı dijital video platformunda yayınlanacak. Bunun haricinde, TÜMSPOR sayfasından müsabakaya ilişkin tüm detayları bulabilir, karşılaşmanın canlı anlatımlarını takip edebilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler!Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler!

Barcelona'nın Son Transferleri!

İspanya futbolunun ekol kulüplerinden Barcelona, takımın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez'in isteği doğrultusunda yeni oyuncularla anlaşma sağladı. Bu isimler arasında Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang ve Adama Traore bulunuyor. 

Galatasaray'ın Ara Transfer Döneminde Kadrosuna Kattığı Futbolcular

Süper Lig'de oldukça formsuz bir gidişat izleyen Galatasaray, ara transfer döneminde Domenec Torrent'in taleplerini dikkate alarak aciliyeti bulunan noktaları güçlendirdi. Bu bağlamda, Inaki Pena; Erick Pulgar ve Bafetimbi Gomis takıma katıldı.