Trabzonspor Altay maçı ne zaman?

Süper Lig'in 37'nci haftasında şampiyon Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Altay ile karşılaşıyor. Peki, Trabzonspor Altay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası, futbol tutkunları bu müsabakanın neden İstanbul'da oynandığını araştırıyor. İşte, Trabzonspor Altay maçına dair merak edilenler...

Trabzonspor Altay maçı ne zaman?
Trabzonspor Altay maçı ne zaman?
GİRİŞ 12.05.2022 18:31 GÜNCELLEME 12.05.2022 20:19

Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılıyor. 37'nci haftada şampiyon Trabzonspor, küme düşmesi kesinleşen Altay Spor Kulübü ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Maç öncesi biletler satışa sunulurken, karşılaşmanın yayın tarihleri de araştırılmaya başlandı. Peki, Trabzonspor Altay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TS Altay maçının hakem kadrosu...

Trabzonspor Altay Maçı Ne Zaman?

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık sezonunun şampiyonu Trabzonspor ile Altay Spor Kulübü arasındaki 37. Hafta maçı, 15 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. 

Maç Hangi Kanalda?

Trabzonspor Altay maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasından da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasından karşılaşmanın canlı anlatımı paylaşılmaktadır.

Trabzonspor - Antalyaspor maçından sonra sahaya giren taraftarlar

Müsabakanın Hakemleri Açıklandı Mı?

  • Kadir Sağlam

  • Mustafa Sönmez

  • Candaş Elbil

  • Çağdaş Altay

Haftanın dikkat çeken karşılaşmaları arasında yer alan Trabzonspor Altay maçının hakemleri Perşembe akşamı açıklandı. Bunun dışında, VAR ve AVAR hakemleri de maç günü belli olacak.

Maç Neden İstanbul'da Oynanıyor?

Trabzonspor Yönetimi, Altay ile oynayacakları maçın Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda veya İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması için Federasyona başvuruda bulunmuştu. Başvuru gerekçesi olarak, Antalyaspor maçındaki şampiyonluk kutlaması esnasında Medical Park Stadyumu'nun hasar alması gösterilmişti. Sonuç olarak, GAP Stadyumu'nun VAR ve AVAR altyapısının olmayışından ötürü, bu müsabakanın İstanbul'da oynanması kararlaştırıldı.