Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, Kupa 2'deki ikinci sınavını Kızılyıldız karşısında verecek. UEFA ise binlerce futbol tutkununun merakla beklediği bu karşılaşmanın yayıncı listesini ve hakemlerini kamuoyu ile paylaştı. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu mu? İşte, kritik müsabakaya dair dikkat çeken son gelişmeler!

Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 15.09.2022 18:20 GÜNCELLEME 15.09.2022 18:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarında UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının ikinci maçları oynanıyor. Turnuvaya H Grubu'ndan dahil olan temsilcimiz Trabzonspor, Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile Akyazı'daki MedicalPark Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Her iki takım da son hazırlıklarını tamamlarken müsabakanın yayın bilgisi, saati ve tarihleri ile hakemleri de belli oldu. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte, Bordo-Mavililerin Avrupa arenasında oynayacağı kritik müsabakanın takvimi!

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi?Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Trabzonspor ile Kızılyıldız arasındaki mücadeleyi ekrana getirecek yabancı kanallar şu şekilde listelendi:

  • beIN Sports MENA Xtra 1 HD

  • ViaPlay Baltic HD

  • ViaPlay Finland HD

  • ViaPlay Norway HD

  • ViaPlay Poland HD

  • ViaPlay Sweden HD

Yukarıda yer alan kanalların tamamı sadece kendi ülke sınırları içerisinde yayın yapmaktadır. İnternet üzeri kullanımlarda abonelik tarifinin geçerli olduğu biliniyor.

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Temsilcimiz Trabzonspor ile Kızılyıldız'ın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçı, EXXEN uygulaması üzerinden takip edilebiliyor.

Anastasios Bakasetas'ın gol sevinci

Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla kullanılabilen EXXEN uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Ayrıca TÜMSPOR sayfasından karşılaşmanın canlı anlatımı ve maça dair son dakika gelişmeler de okuyucularla paylaşılıyor.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

KARŞILAŞMANIN TARİHLERİ

Günlerdir merakla beklenen Trabzonspor Kızılyıldız maçı, 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. MedicalPark'taki mücadeleyi 30 binin üzerinde Bordo-Mavili taraftar tribünden takip edecek.

Kızılyıldız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı bilgiler doğrultusunda maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleriTrabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleri

TEKNİK DİREKTÖRLERİN AÇIKLAMALARI

Gerek ev sahibi ekip Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı gerekse Kızılyıldız'ın çalıştırıcısı Milos Milojevic, maç öncesi kameraların karşısına geçti. İki antrenör şu şekilde konuştu:

ABDULLAH AVCI: "2 haftadır rakibin koşarak üzerimize geldiği, alışık olmadığımız bir durum yaşıyoruz. Son iki haftadaki oyunumuzu sorgulayacağız"

MİLOS MİLOJEVİC: "Trabzonspor hakkında çok bilgimiz var. Sırbistan’da da Türk ligini takip ediyoruz. Bir futbolcuya tam tutunmuyoruz."

Uğurcan Çakır

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇININ HAKEMLERİ

  • Sascha Stegemann (Hakem)

  • Christian Gittelmann (1. Yardımcı Hakem)

  • Mark Borsch (2. Yardımcı Hakem)

  • Robert Schröder (Dördüncü Hakem)

  • Benjamin Brand (VAR)

  • Dominik Schaal (AVAR)

UEFA, Trabzonspor Kızılyıldız maçının saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ını Almanya Futbol Federasyonu'ndan (DFF) atadı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda merak eden var mı?.
    Cevapla