Apple iPhone 6 ne zaman çıkacak, fiyatı ne olacak?

Apple iPhone 6 akıllı telefonu çıkmadan önce iPhone 6 fiyatlarının ne kadar olacağı merak edilen konuların başında gelmeye başladı.

GİRİŞ 03.09.2014 23:44 GÜNCELLEME 03.09.2014 23:47

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6'yı tanıtmasına sayılı günler kala iPhone 6 fiyatlarının ne kadar olacağı tartışma konularının başında geliyor. iPhone 6'nın ne zaman çıkacağı ve ülkemizde satışa sunulacağı merak konusu olmaya devam etsin, iPhone 6 fiyatları konusunda şimdiden çok farklı iddialar yer alıyor.

Apple iPhone 6 için Dünya'nın her yerinden farklı haberler gelmeye devam ediyor. iPhone 6 konusunda kimi iddialar Apple'ın fiyatları düşük tutma politikası güdeceği yönünde, hatta bazı teknoloji otoriteleri iPhone 6'nın iPhone 5S'den daha ucuza bile satışa sunulabileceğini iddia ediyor ancak iPhone 6 üzerinde kullanılan parçaların daha yüksek maliyete sahip olduğu düşünüldüğü zaman bunun pek mümkün olmadığı da mantıklı gelmiyor değil. Ancak daha büyük ekran ile gelecek iPhone 6 fiyatları için en makul olan iddialar Apple'ın son kullanıcıya maliyet artışlarını pek yansıtmayarak iPhone 5S seviyesinde bir satış fiyatı belirleyeceği yönünde.

İşte 4.7 inç'lik çalışan iPhone 6

Tanıtılmasına az bir süre kalan iPhone 6'nın çalışan halini gösteren fotoğraflar sızdı.

Haftaya Apple'ın basın lansmanı gerçekleşecek ve iPhone 6'lar tanıtılacak. Son sızıntılara bakarsak 5.5 inç'lik iPhone 6 da hazır durumda gözüküyor. Şu zamana kadar sızıntılarda bir türlü iPhone 6'nın çalışan halini görmemiştik, ama Gsmarena'nın özel olarak paylaştığıhaberinde 4.7 inç'lik çalışan iPhone 6'nın kilit ekranı gözüküyor.

iPhone 6'nın donanımı ise halen belirsiz. Bazı iddialar 2 GB RAM'den bahsederken, bunun sadece 5.5 inç'lik versiyonda olacağını ileri süren rapor yayınlandı. Ama A8'in üstündeki parça numarasına göre 1 GB gözüküyor. 5.5 inç'lil iPhone 6'nın safir ekranıyla daha dayanıklı olacağı ve işlemci hızının daha fazla olacağına dair spekülasyonlar da var. Şimdilik eldekiler bunlar. Fotoğraflar gerçek veya sahte olsun her iki şekilde tüm cevapları haftaya 9 Eylül'deki etkinlikte alacağız.
Apple iPhone 6 akıllı telefon

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!