Apple iPhone 6 fiyatı ne olacak, ne zaman çıkacak?

Apple iPhone 6'nın satışa çıkmasına ve tanıtılmasına sayılı günler kala Apple iPhone 6 fiyatı ne kadar olacak merak konusu oldu.

Apple iPhone 6 fiyatı ne olacak, ne zaman çıkacak?
Apple iPhone 6 fiyatı ne olacak, ne zaman çıkacak?
GİRİŞ 05.09.2014 23:11 GÜNCELLEME 05.09.2014 23:22

Apple 9 Eylül'de yeni telefonu iPhone 6'yı büyük bir etkinlikle tanıtacak. Yapılacak bu büyük etkinlikte tanıtılacak olan iPhone 6 fiyatı ne kadar olacak şimdiden belli değil ancak tahminler ve analizler gelmeye devam ediyor. Ayrıca TK Tech News'in Hong Kong'da kaydettiği görüntüler de güvenilir bir kaynak olabilir. Apple iPhone 6 Türkiye'ye ne zaman gelir bilinmez ancak Apple hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklendiği bir gerçek.

Apple tarafından yapılacak etkinlikte ayrıca iWatch da tanıtılması bekleniyor. Bu büyük etkinlikte tanıtılacak iPhone 6'nın fiyatı konusunda yapılan analizler ise fiyatların iPhone 5S seviyesinde olacağı ancak safir ekranın maliyetiyle ve ekranların daha büyük hale gelmesiyle beraber küçük değişiklikler olabileceği yönünde. Bu küçük maliyet artışları Apple tarafından müşterilerine ne kadar yansıtılır bilinmez ancak iPhone 6 özellikleri ve fiyatı ile uzun bir süre akıllı telefon piyasasını meşgul edecek gibi görünüyor.

Tüm iPhone 6 modellerini fiyatları

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6'nın tanıtılmasına kısa bir süre kalsa da sızıntılar gelmeye devam ediyor. Apple geçtiğimiz gün iPhone 6 için basın davetiyelerini dağıtmış ve cihazın 9 Eylül'de tanıtılacağı kesinlik kazanmıştı.

İŞTE iPHONE 6'NIN FİYATI
Şimdi ise iPhone 6 tanıtımından hemen önce tüm iPhone 6 modellerinin fiyatı sızdırıldı. TK Tech News'in Hong Kong'da kaydettiği bir görüntüye göre yakında tanıtılacak iki iPhone 6 modelenin 3 farklı depolama seçeneği olacak. Bunlar önceki iPhone'larda olduğu gibi 16, 32 ve 64 GB.

Buna göre iPhone 6'ların fiyatları ise ABD dolarına göre şöyle olacak;
4.7 inç boyutundaki iPhone'un 16 GB'lık versiyonu $779, 32 GB'lık iPhone 6 $899 ve64 GB'lık iPhone 6 ise $999 dolardan satışa sunulacak.

5.5 İNÇ'LİK iPHONE 6'NIN FİYATI
5.5 inç'lik iPhone 6'nın fiyatları ise biraz daha yüksek. 16 GB'lık iPhone 6 $949, 32 GB'lık versiyonu $1049 ve 64 GB'lık 5.5 inç'lik iPhone 6 $1149 dolardan satışa sunulacak.

Apple iPhone 6 fiyatı

Apple iPhone 6 için kuyruk oluşmaya başladı

Geçen yıl Londra'da iPhone 5S lansmanından sonra telefonu alabilmek için binlerce insan Apple'ın mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Bu yıl da aynı olay Apple'ın New York City'de bulunan dev mağazasının önünde yaşandı.

GÜNLER ÖNCESİNDEN MAĞAZANIN ÖNÜNDE BEKLEMEYE BAŞLADILAR

9 Eylül'de iPhone 6'nın tanıtılacağının kesinleşmesinin ardından, fanatik Apple'cılar bugünden mağazanın önünde beklemeye başladı.

iPhone 6, 9 Eylül akşamı TSİ 20.00'da Apple'ın CEO'su Tim Cook'un da katılımıyla Cupertino'da gerçekleştirilecek dev etkinlikte dünyaya duyurulacak.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak