Apple iOS 13.1.3 ile gelen hatayı düzeltmek için yazı yayınladı!

Apple'ın son yayınladığı güncelleme iOS 13.1.3 sürümünü yükleyenler yeni bir hata ile karşılaştı. Yapılan şikayetler üzerine harekete geçen Apple, sorunu doğruladı ve yayınladığı yazı ile hatanın çözümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Söz konusu konusu hatanın tüm önerilere rağmen gitmemesi durumunda ise kullanıcıları Apple Yetkili Servis noktalarına çağırdı. İşte iOS 13.1.3 güncellemesi ile gelen hatanın çözümü...

Apple iOS 13.1.3 ile gelen hatayı düzeltmek için yazı yayınladı!
Apple iOS 13.1.3 ile gelen hatayı düzeltmek için yazı yayınladı!
GİRİŞ 23.10.2019 09:19 GÜNCELLEME 23.10.2019 09:20

Apple, iPhone 11 ailesinin tanıtımı ile birlikte iOS 13 güncellemesini kullanıcılarının beğenisine sundu. Güncelleme ile gelen yeni özellikler test etmek isteyen kullanıcılar ise güncelleme sonrası birçok problemle karşılaştı. Yapılan şikayetler üzerine söz konusu problemlere hızlıca çözüm getirmek isteyen ABD'li teknoloji devi akabinde 3 güncelleme daha yayınladı. En son iOS 13.1.3 sürümünü yükleyen iPhone sahipleri, AirDrop sorunu ile karşı karşıya kaldı. 

 

 

APPLE AİRDROP SORUNUNU KABUL ETTİ!

 13.1.3 sürümünü yayınlayan Apple, güncelleme sonrası gelen AirDrop sorunu kabul etti. Reddit ve Apple forumları üzerinden yapılan kullanıcı şikayetlerini inceleyen Apple, ‘iPhone’unuz güncellenene kadar Ultra Geniş Bant kullanılamaz’ uyarısına karşı çözüm önerisinde bulundu.

 

 

Apple sorunun çözümü için güncellemenin iTunes üzerinden yeniden yüklenmesi gerektiğini açıkladı. Sorunun hala devam etmesi durumunda ise kullanıcıları Apple Yetkili Servis'ine davet etti. 

Apple'ın 13.1.3 sürümünü ile birlikte birlikte oluşan hatayı düzeltmek için yayınladığı ayrıntılı yazıya buradan ulaşabilirsiniz

Buna ek olarak sorun U1 çipi bulunan yeni iPhone ailesinde görüldüğü bildirildi. Bazı kullanıcılar ise telefonlarını DFU moduna getirerek ve iOS yazılımını geri yükleyerek hatadan kurtulduklarını belirtiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!