Facebook Viewpoints uygulamasını kullanıma sundu: Anket başı para ödeyecek

Facebook Viewpoints uygulamasını kullanıma sundu. Veri skandalları ile çalkalanan firma, Viewpoints uygulaması sayesinde kullanıcılarına anketler sunacak ve sunduğu anketlerin karşılığında ödeme yapacak. Yapılan açıklamaya göre ise her 1000 puan için 5 dolar ödeme yapılacak. İşte Facebook anketlerinden para kazanmanın yolu...

Facebook Viewpoints uygulamasını kullanıma sundu: Anket başı para ödeyecek
Facebook Viewpoints uygulamasını kullanıma sundu: Anket başı para ödeyecek
GİRİŞ 27.11.2019 15:08 GÜNCELLEME 27.11.2019 15:08

Facebook, Viewpoints uygulamasını kullanıcılarına sundu. Son yıllarda veri skandalları ile sıkça gündeme gelen Sosyal medya devi Facebook, Viewpoints uygulaması ile söz konusu sorunların önüne geçecek. Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi 2 milyarın aşkın kullanıcı sayısına sahip platformları bünyesinde barındıran firma, Viewpoints sayesinde kullanıcılarına anket karşılığında para ödeyecek. 

FACEBOOK VİEWPOİNTS NEDİR NASIL KULLANILIR?

Facebook'un Viewpoints uygulaması kullanıcılarına para karşılığında anket sunuyor. Bu anketlerden gelen bilgileri ise üçüncü parti firmalara satıyor. Uygulamayı kullanarak anketlere katılan kullanıcılara ise bu hizmet karşılığında ücret ödüyor.

Peki  Viewpoints uygulaması nasıl kullanılır:

Viewpoints uygulamasını kullanarak para kazanmak için öncelikle  Viewpoints'e katılmanız, isim, e-posta adresi, ikamet ettiğiniz ülke, doğum tarihi ve cinsiyet gibi bilgileri girmeniz gerekiyor. Şayet Facebook hesabınız varsa bu uygulamaları direkt atlayarak programda yer alan anketlere katılabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden katıldığınız anket başı Facebook, hesabınıza puan yatırıyor. Puanlar 1000'e ulaştığın da ise Facebook, 5 dolar ödeme gerçekleştiriyor.

Sosyal medya devinin yaptığı açıklamaya göre Viewpoints'den elde edilen bilgiler, üçüncü parti firmalar ile paylaşılacak. Ayrıca söz konusu anketler elde edilecek bilgiler doğrultusunda firma Facebook, Instagram  ve WhatsApp gibi platformlarını geliştirecek.

FACEBOOK VİEWPOİNTS SAYFASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler