Google Haritalar güncellendi

Google Haritalar uygulaması güncellenerek kullanıcılarına yeni bir arayüz sundu. Haritalar uygulaması artık kullanıcılarına iyileştirilmiş metin yerleşimi ve yeni simgelerle hizmet veriyor.

Google Haritalar güncellendi
Google Haritalar güncellendi
GİRİŞ 02.07.2020 13:21 GÜNCELLEME 02.07.2020 13:21

Google’ın en sık kullanılan hizmetlerinden biri olan Haritalar kullanıcı odaklı olarak güncellendi. Akıllı telefonlar ve otomobillerin multimedya sistemlerinde yer alan navigasyon sistemi her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Kullanıcılar, son güncellemeden sonra Haritalar uygulamasındaki Navigasyon özelliğini aktifleştirdiklerinde, daha sade ve daha kullanışlı bir arayüzle karşılaşıyorlar. Yenilenen arayüz ile kullanıcılar; yeni simgeler, yuvarlak köşeler ve daha iyi metin yerleştirmeleriyle karşılaşıyorlar. Ayrıca yatay pozisyon için de bir entegrasyon getiren geliştiriciler, uygulamayı yatay pozisyonda kullanan tüketiciler için daha işlevsel bir yapı sunmayı hedefliyor.

Google tarafından yapılan çalışmalar, uygulamanın daha iyi bir arayüze sahip olmasının yanı sıra sanki araçlardaki Google Haritalar'a daha çok benzetilmeye çalışılmış gibi görünüyor.

 

 

KAYNAK: WEBTEKNO
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi