Türkiye'ye gelmesi beklenen OnePlus Nord tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

OnePlus firmasının en iddialı ve satış rekorları kırması beklenen modeli OnePlus Nord resmen tanıtıldı. Son haftalarda adından sıkça söz ettiren cihazın amiral gemisi katili olacak tüm özellikleri barındırdığı gözden kaçmadı. Fiyat, performans ve tasarım hatları cihazın global pazarda başarı yakalamasını sağlayabilir.

Türkiye'ye gelmesi beklenen OnePlus Nord tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri
Türkiye'ye gelmesi beklenen OnePlus Nord tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri
GİRİŞ 22.07.2020 10:42 GÜNCELLEME 22.07.2020 10:49

OnePlus, orta ve üst segmente hitap eden yeni modeli OnePlus Nord’un lansmanını dün gerçekleştirdi. Firmanın yeni cihazı ülkemizde de yüksek ihtimalle satışa sunulacak. OnePlus Nord, uzun süredir tüm teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyordu. Teknik özellikleri ve fiyatıyla piyasadaki diğer üreticileri geride bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

OnePlus Nord, bu yıl satışa sunulan amiral gemilerindeki Infinity-O AMOLED ekrana sahip. Uçtan uca ekran tasarımı ve önde iki, arkada 4 kamera dizilimiyle toplamda 6 kameraya sahip. Ekran deliğinde yer alan ön kameralar ultra geniş açıya sahip. Cihazın genel tasarımıyla devam edecek olursak ekran genişliği 6,44 inç ve 90 hz ekran yenileme hızına sahip. Bu AMOLED ekran sayesinde film veya oyunlar çok daha renkli olarak izlenebiliyor.

 

 

 

OnePlus Nord donanım

OnePlus Nord, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. Dahili 5G modemi olan işlemci, amiral gemileriyle aynı performansı vadediyor. OnePlus Nord 12GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanı değerleriyle tam bir amiral gemisi katili izlenimini devam ettiriyor.

Batarya kapasitesi 4115 mAh olan OnePlus Nord, hızlı şarj teknolojisine de sahip. Warp Charge 30T teknolojisiyle 30 dakikada yüzde 70 şarj olabiliyor.

OnePlus Nord kamera donanımıyla da oldukça güçlü. OnePlus Nord'un arka tarafında 48 MP ana kamera + 8 MP ultra geniş açılı kamera + 2 makro kamera + 5 MP derinlik sensörü olmak üzere dört kamera yer alıyor.

OnePlus Nord teknik özellikler

Ekran: 6,44 inç Full HD+ 90 Hz AMOLED

İşlemci: Snapdragon 765G

RAM: 6 GB/8 GB/12 GB

Depolama: 64 GB/128 GB/256 GB

Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + makro kamera

Ön Kamera: 32 MP + 8 MP

Batarya 4.115 mAh

İşletim Sistemi: Android 10

OnePlus Nord fiyatı

6 GB OnePlus Nord - yaklaşık 2.299 TL + vergiler

8 GB OnePlus Nord - yaklaşık 2.599 TL + vergiler

12 GB OnePlus Nord - yaklaşık 2.749 TL TL + vergiler

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'