Apple'dan iOS 14 hataları için radikal çözüm önerisi

Apple tarafından geçtiğimiz ay dağıtılan iOS 14 güncellemesi bazı hatalar nedeniyle büyük eleştirilere maruz kaldı. iPhone kullanıcıları sağlık verilerinin kaybolması, batarya tüketiminde artış ve yanlış verilerin ekranda belirmesi gibi sorunları sıklıkla yaşıyor. Apple tarafından ise yeni bir güncelleme yerine farklı bir çözüm önerisi geldi.

Apple'dan iOS 14 hataları için radikal çözüm önerisi
Apple'dan iOS 14 hataları için radikal çözüm önerisi
GİRİŞ 05.10.2020 09:31 GÜNCELLEME 05.10.2020 09:54

Apple’ın iOS 14 işletim sistemi güncellemesi daha önceki büyük iOS güncellemelerinde olduğu gibi yine sorunlarla geldi. iPhone kullanıcıları genellikle bataryanın normalden hızlı tükenmesi, sağlık ve GPS verilerinin kaybolması gibi sorunlar yaşıyor. Apple tarafından ise ilginç bir çözüm önerisi geldi.

 

 

iOS 14 ve watchOS 7 güncellemeleri benzer sorunları paylaşıyor. iPhone ve Apple Watch cihazlar bu güncellemelerden sonra daha hızlı batarya tüketimine, sağlık uygulamalarının çökmesine ve yanlış verilerin gösterilmesine sahne oluyor. Kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi.

iOS 14 hataları için çözüm fabrika ayarları

 

 

Bu sorunları yaşayan kullanıcıların önce verilerini iCloud üzerine yedeklemeleri gerekiyor. Sonrasında iPhone veya Apple Watch cihazının fabrika ayarına döndürülme işlemini başlatabilirler. Kurulum tamamlanınca da tekrar verileri yedeklerden yükleyebilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...