Uzay interneti için ilk sonuçlar paylaşıldı

Uydular üzerinden internet sağlayan Starlink projesinin beta testleri internet hızlarının oldukça yüksek olduğunu ortaya koydu. SpaceX'in uzay interneti projesini test eden kullanıcılar hız testlerini paylaştı.

Uzay interneti için ilk sonuçlar paylaşıldı
Uzay interneti için ilk sonuçlar paylaşıldı
GİRİŞ 04.11.2020 09:03 GÜNCELLEME 04.11.2020 09:03

Sizlere geçtiğimiz hafta aktardığımız bir haberimizde SpaceX'in Starlink projesinin indirme hızının en azından ilk aşamada beklenenden düşük olacağını aktarmıştık. Starlink internet hızıyla ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıktı.

Elon Musk'ın CEO'su olduğu SpaceX'in Starlink projesinin açık beta katılımcılarından bazıları internet hızlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Katılımcılardan bazıları, internet hızlarının ABD'deki internet kullanıcılarının %95'inden daha hızlı olduğunu ifade etti.

BETA KULLANICILARI: STARLINK OYUNU TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK

Reddit'teki Starlink subreddit'indeki bir kullanıcı, "Starlink, oyunu tamamen değiştirecek" başlığıyla açtığı bir konuda internet hızını paylaştı. ABD'nin Montana eyaletinin kırsal bir bölgesinde yaşadığını belirten kullanıcı, Starlink ile aldığı 174 Mbps indirme hızının ekran görüntüsünü paylaştı. Ayrıca bu konuya cevap veren bir başka Starlink beta kullanıcısı da 161 Mbps indirme hızı aldığı internet hız testi sonucunun ekran görüntüsünü paylaştı.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış