Oppo'nun ekran altı kamera teknolojisi ortaya çıktı

Oppo tarafından 2021 yılında piyasaya sürülmesi beklenen ekran altı kameralı akıllı telefon görüntülendi. Yeni teknoloji sayesinde tam ekran deneyimi en üst seviyeye çıkacak.

Oppo'nun ekran altı kamera teknolojisi ortaya çıktı
Oppo'nun ekran altı kamera teknolojisi ortaya çıktı
GİRİŞ 08.11.2020 16:22 GÜNCELLEME 08.11.2020 16:22

2019 yılında Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen etkinlikte ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefon prototipini tanıtan Oppo, önümüzdeki yıl bu teknolojiyi ticari hale getirmeyi planlıyor.

Yayınlanan yeni bir sızıntı, doğrudan ekranın altında bir ön kamera bulunan OPPO akıllı telefonun çalışan bir prototipinin canlı olarak görmemizi sağlıyor. Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi cihaz, kasanın yan taraflarına doğru eğimli bir ekrana sahip. Üst ve alt çerçevelerin genişliği minimumda tutulmuş ve panelde kesik veya delik yer almıyor.

Cihazın teknik özellikleri konusunda bir bilgi mevcut değil. Sadece cihazın yuvarlak bir blok içine yerleştirilmiş çok modüllü bir ana kamera alacağı belirtiliyor. Bu kamera modülü görüntü sensörlü dört optik bileşen ve bir flaş içerebilir.

Sunduğu tam ekran deneyimi sayesinde dikkat çekici görünen bu akıllı telefonun ticari bir hale getirilip piyasaya sürülmesinin ise 2021 yılında gerçekleşebileceği belirtiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat