iPhone 13 yeni teknolojiyle kritik sorunu çözebilir

iPhone 12 tanıtımının hemen ardından iPhone 13 hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone 13’ün yeni batarya teknolojisiyle pil ömrü sorununu kaldırabileceği iddia edildi.

iPhone 13 yeni teknolojiyle kritik sorunu çözebilir
iPhone 13 yeni teknolojiyle kritik sorunu çözebilir
GİRİŞ 14.11.2020 09:35 GÜNCELLEME 14.11.2020 09:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

iPhone analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone modelleri için softboard olarak isimlendirilen bir batarya teknolojisi kullanacağını iddia etti. iPhone 12 modellerinde kullanılan yeni sensörler ve eklentiler, bataryanın beklenenden daha küçük olmasına neden olmuştu. Kuo ise hem daha az maliyetli hem de daha az yer kaplayan bu pillerin yeni iPhone modelleri ile karşımıza çıkacağını paylaştı.

 

 

Bu batarya teknolojisi soft board denilen yeni tür bir elektronik devre teknolojisine dayanıyor. Bu devreler LCP dediğimiz düşük gecikmeyle yüksek hız sağlayan sıvı kristaller yardımıyla çalışıyor. Böylece çok daha hızlı, çok daha verimli ve küçük boyutlarda piller üretilmesi bekleniyor.

Daha küçük alanlarda daha büyük batarya boyutu sağlayacak teknoloji, daha ince bataryaların üretilmesini sağlıyor. Bu da hem daha ince, hem de daha hafif akıllı telefonların üretilmesinin önünü açacak gibi görünüyor.

 

 

 

YORUMLAR 6
  • doktor65 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan ıphone almaz.
    Cevapla
  • uç bey 3 yıl önce Şikayet Et
    abd uşakları uğraşın durun
    Cevapla
  • Alper KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende andrıid yüjliyecekler sandım :-))
    Cevapla
  • good bye apple 3 yıl önce Şikayet Et
    apple ın sonu nokia ya çok benzer olucak [ kullanıcının yaşadığı sorunları görmezden gelme ]
    Cevapla
  • Hiç gerek yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık be yeter.İphone 1 çıktı 2 şöyle olacak dediniz hicbirsey olmadı 2 çıktığı gün 3 şöyle olacak dediniz olmadı şimdi 12 çıktığı gün diyorsunuz ki 13 şöyle olacak yani bırakın bu ayakları batarya sorunu halletmeye gerek yok ki yani iPhone kullanıcıları ceplerinde şarj aleti ile dolaşmaktan hiçte şikayetçi değiller üç ayda bir kablo değiştirmekten 250 TL ye şarj aleti almaktan sonra kronik mikrofon da ses gitmemesi sen hiç şikayetçi degiller ki bırakın böyle kalsın icat cikarmayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı