Samsung'dan akıllı TV ve monitör bir arada

Samsung yeni monitör modelleri M5 ve M7’yi geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte tanıttı. Bu monitörler ayrıca akıllı televizyon özellikleriyle aynı teknolojilere de sahip.

Samsung'dan akıllı TV ve monitör bir arada
Samsung'dan akıllı TV ve monitör bir arada
GİRİŞ 16.11.2020 11:46 GÜNCELLEME 16.11.2020 11:46

Samsung, 27 inç ve 32 inç boyutlarında olan üç yeni monitör duyurdu. “M5” (iki varyanta sahip) ve “M7” olarak isimlendirilen bu monitörler, alıştığımız monitörlerden çok daha fazlasını sunuyor. Hatta bu ürünler için, “televizyon gibi monitör” ifadesini kullanabiliriz.

Hem monitör hem de TV

Samsung’un yeni monitör modelleri, Samsung’un akıllı televizyonlarında olduğu gibi TizenOS isimli işletim sistemiyle çalışıyor. Bu işletim sistemi, monitörlerde Netflix, YouTube ve AppleTV gibi gibi uygulamaların yüklü olduğu, istenildiği takdirde de uygulama mağazalarından daha fazla uygulamanın indirilebilmesini sağlıyor. Monitör bunu, sahip olduğu Wi-Fi desteğiyle sunuyor.

Samsung M5 ve M7’nin fiyatları

Monitörlerin fiyatının da makul seviyelerde olduğunu söyleyebilir. Buna göre 27 inç büyüklüğündeki M5’in fiyatı 230 dolar (yaklaşık 1,750 TL + vergiler), 32 inç büyüklüğündeki M5’in fiyatının 280 dolar (yaklaşık 2,150 TL + vergiler) olduğunu açıklayan Samsung, M7’nin fiyatını ise 400 dolar (yaklaşık 3,050 TL + vergiler) şeklinde duyurdu. Tüketiciler, M5’e kasım ayı sonuna kadar, M7’ye ise aralık ayının başlarında sahip olabilecekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'