Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli dev bataryayla gelecek

Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeyi planladığı giriş seviyesi modeli Galaxy A02 için yeni bilgiler ortaya çıktı. Galaxy A02'nin giriş seviyesi bir cihaza göre iddialı batarya kapasitesine sahip olduğu sızdırıldı.

Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli dev bataryayla gelecek
Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli dev bataryayla gelecek
GİRİŞ 23.11.2020 11:05 GÜNCELLEME 23.11.2020 11:05

Samsung, farklı seviyelerde ürettiği sayısız akıllı telefon modeliyle müşterilerine çok sayıda alternatif sunuyor. Şirketin bu politikası bazen eleştirilse de çok daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlıyor. Şirket, son olarak yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon üzerinde çalışıyor. 

Samsung’un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy A02, şimdi de Latin Amerika’nın CPQD sertifikasında ortaya çıktı. Sertifikadan elde edilen bilgilere göre SM-A025M / DS model numarasına sahip Galaxy A02’de 5.000 mAh’lik bir batarya bulunacak. 4.800 mAh nominal kapasiteye sahip batarya, serinin önceki telefonu olan Galaxy A01’in bataryasından 2.000 mAh kadar daha fazla.

Samsung Galaxy A02 teknik özellikleri

Samsung’un giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy A02 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Geekbench’te görünen akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 450 yonga setinden alacak. Bununla birlikte 3 GB RAM’e sahip olacağını öğrendiğimiz telefonun diğer özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmuyor. 

Telefon hakkında çok net bilgiler olmasa da söylentilere göre 5,7 inçlik HD+ bir ekrana sahip olacağı konuşuluyor. 13 MP ana sensör ve 2 MP derinlik sensörü olmak üzere ikili arka kamera kurulumuyla gelmesi beklenen telefonun ön tarafında ise 8 MP’lik selfie kamerası yer alacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...