Google Haritalar'a toplu taşıma için yeni özellik geldi

Google, Haritalar uygulamasına pandemiyle birlikte birçok özellik ekledi. Yeni güncellemeyle birlikte Haritalar uygulaması toplu taşıma araçlarının yoğunluğunu gösterecek.

Google Haritalar'a toplu taşıma için yeni özellik geldi
Google Haritalar'a toplu taşıma için yeni özellik geldi
GİRİŞ 18.11.2020 09:19 GÜNCELLEME 18.11.2020 09:51

Trafik yoğunluğu ve toplu taşıma alternatifleri hakkında önemli bilgileri günümüzde akıllı telefon uygulamalarından takip ediyoruz. Google'ın Haritalar uygulaması da bu konuda oldukça detaylı bilgileri anlık olarak paylaşıyor. Haritalar uygulaması tüm bu özellikleriyle adeta günlük hayatta hayat kurtarıcı özelliğe sahip diyebiliriz. 

 

 

Ancak yoğunluğun ve kalabalığın sorun olduğu tek yer trafik değil, toplu taşıma araçlarındaki, yoğunluk da oldukça önemli hale geldi. Haritalar servisinde en sonunda bu duruma da el attı.

TOPLU TAŞIMA YOĞUNLUĞU DA TAKİP EDİLEBİLECEK

 

 

Google, Haritalar uygulamasına eklediği yeni bir özellik sayesinde tren ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarının gerçek zamanlı olarak ne kadar kabalık olduğunu kullanıcılarına gösteriyor. Salgın başladığından bu yana Haritalar servisine yaklaşık 250 özellik ekleyen Google, toplu taşıma araçlarının gerçek zamanlı doluluk oranını ise Haritalar kullanıcılarından elde edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!