Redmi 9 Power dev ekranı ve bataryasıyla tanıtıldı

Xiaomi'nin giriş ve orta segmente hitap eden alt markası Redmi yeni akıllı telefonu Redmi 9 Power'ı tanıttı. Yeni model 6.53 inçlik büyük ekranı ve yüksek batarya kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Redmi 9 Power dev ekranı ve bataryasıyla tanıtıldı
Redmi 9 Power dev ekranı ve bataryasıyla tanıtıldı
GİRİŞ 17.12.2020 15:08 GÜNCELLEME 17.12.2020 15:08

Xiaomi, bugün Hindistan'da yeni bir bütçe dostu akıllı telefon tanıttı. Redmi 9 Power olarak adlandırılan cihaz kısa süre önce Çin'de piyasaya sürülen Redmi Note 9 4G'nin global versiyonu olarak konumlanıyor. Teknik özellikleri bakımından POCO M3'e benzediğini de belirtelim.

Plastik gövdeyle donatılan Redmi 9 Power, dört renk seçeneğine sahip. Akıllı telefonda Corning Gorilla Glass 3 ile korunan FHD+ çözünürlükte 6.53 inç IPS ekran var. Damla çentikli tasarım sunan cihazda 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera kullanılmış.

Redmi Power 9 teknik özellikleri

Cihaz 48 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan dörtlü ana kamera sistemiyle geliyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 18 watt şarjı destekleyen 6.000 mAh kapasiteli pilden alıyor.

Redmi 9 Power, Snapdragon 662 yonga seti ve 4 GB RAM'le güçlendirildi. Cihaz 64 ve 128 GB depolama seçenekleriyle sunuluyor. Stereo hoparlörleri sayesinde yüksek kaliteli ses deneyimi sunan akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı ise yan tarafta.

Redmi 9 Power fiyatı

Yeni model kutudan Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzü ile çıkıyor ancak önümüzdeki yılın başlarında Android 11'e güncellenecek. Redmi 9 Power, 22 Aralık'ta 149 dolarlık başlangıç fiyatıyla Hindistan'da satışa sunulacak. Uluslararası pazarda ne zaman çıkacağı belli değil.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı