WhatsApp hesabı nasıl silinir? 3 adımda WhatsApp hesabı silme

WhatsApp'ın yeni kararları sonrası internet dünyasında alternatif uygulamalar gerçekleşmeye başladı. Geçiş yapanların bir kısmı WhatsApp hesaplarını silme kararı aldı. WhatsApp hesabınızı silmek için bu adımları uygulamanız yeterli olacaktır.

WhatsApp hesabı nasıl silinir? 3 adımda WhatsApp hesabı silme
WhatsApp hesabı nasıl silinir? 3 adımda WhatsApp hesabı silme
GİRİŞ 25.01.2021 14:18 GÜNCELLEME 25.01.2021 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

WhatsApp hesap silme işlemi, son günlerde binlerce kullanıcı tarafından merak konusu oldu. WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesi güncellemesiyle kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşacağını açıklaması kamoyunda büyük tepkilere yol açtı. 

 

 

WhatsApp ekranında bildirim olarak gelen yeni sözleşmeyi onaylayan kişilerin verileri Facebook ile paylaşılacak. Eğer bu sözleşmeyi onaylamazsanız WhatsApp kullanmak mümkün olmayacak. Bu yaptırım nedeniyle dünya genelinde milyonlarca kullanıcı alternatif uygulamalara geçiş yapmaya başladı. 

Geçiş yaparken WhatsApp hesabını silmek isteyen kullanıcılar için üç adımlık WhatsApp hesap silme rehberini sizler için hazırladık. 

 

 

WhatsApp hesabı nasıl silinir?

İlk olarak WhatsApp uygulamasını açarak Ayarlar seçeneğine giriş yapın. 

Daha sonrasında karşınıza çıkan menüden 'Hesap' seçeneğine dokunun. 

Son olarak WhatsApp hesabınızı silmek için en alt kısımda yer alan 'Hesabımı sil' seçeneğine giriş yapın.

Bu kısımda hesabınızın silineceği ekranla karşılaşacaksınız. Bu ekrandan hesabınızı silmek için ilk olarak ülke kodunuz ve telefon numaranızı girmeniz gerekli. 

Türkiye'de ikamet ediyorsanız ülke kısmının Türkiye olarak seçildiğinden ve ülke kodunun +90 olduğundan emin olun. WhatsApp hesabınızın silinmesi için telefon numaranızı başında sıfır olmadan yazarak 'Hesabımı sil' seçeneğine dokunun. 

Tüm bu işlemleri eksiksiz yaptığınızda, WhatsApp hesabınız tamamen silinmiş demektir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Aydın KARADENİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    WhatsApp bilgileri Facebook'a verilecekmiş... E o zaman Facebook'u olanlar niçin WhatsApp'ı silsin, çok saçma olur bence. "Asıl yılanın başı Facebookla Google Kurtulabiliyorsan onlardan kurtul"
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece hayal kurmak sisteme giren bir sey silinmez face de yada sanala dustu mu kimse yok edemez baska yerden yine cikar sadece kendi kendimiz kaldirma sonuc da adamlar o zaman kadar olani zaten kayit altina alir øyle olsa bazen bir kac yillik msj geri gelir yada ortaya cikar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi