Elon Musk'ın önerdiği Signal yeni özellikler kazanıyor

WhatsApp’ın tartışmalı gizlilik sözleşmesi sonrası yükselişe geçen Signal, yerini sağlamlaştırmak için yeni özellikler getiriyor. Elon Musk’ın önerdiği uygulama bir anda milyonlarca kişi tarafından indirilmişti.

Elon Musk'ın önerdiği Signal yeni özellikler kazanıyor
Elon Musk'ın önerdiği Signal yeni özellikler kazanıyor
GİRİŞ 14.01.2021 14:39 GÜNCELLEME 14.01.2021 14:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Whatsapp’ın yeni gizlilik politikası, alternatif uygulamaları ön plana çıkardı. Signal uygulaması da rakiplerinin arasında öne çıkıyordu. Uygulama sadece kullanıcılar tarafından değil, aynı zamanda Elon Musk tarafından tavsiye edildi.

Sahip olduğu kullanıcı odaklı politikalarıyla zaten yoğun ilgi gören Signal, video görüşmelerindeki kişi kısıtlamasını, 8 kişiden daha yüksek bir sayıya çıkaracaklarını dile getirdi. Şirket bir  anda 10 milyondan 50 milyon kullanıcıya ulaştı.

Signal resmi Twitter  hesabı aracılığıyla, bu ayın sonlarında uygulamanın hem iOS hem de Android sürümünde birkaç yeni özellik sunacağını açıkladı.

Şirket, Whatsapp’ın bir zamanlar büyük beğeni topladığı konuşmaların uçtan uça şifrelenmesi özelliğini bünyesinde bulundurarak, kullanıcıların sadece telefon numaralarını kaydetmesi ve başka hiçbir veriye ulaşmamasıyla en dikkat çeken anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi oldu.

 

YORUMLAR 1
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Signala ne kadar güvenilir ? Sonuc yine Amerika
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir